EDGEWORTHIA CHRYS. “Grandiflora”

SKU: 3099

 

Edgeworthia chrys. ‘Grandiflora’ je prekrasan grm sa žutim cvjetovima koji ima podrijetlo u Kini i Japanu.

SADNJA: teglirane biljke tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: cca 60cm / FI 30

55,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EDGEWORTHIA CHRYS. “Grandiflora”

Edgeworthia chrys. ‘Grandiflora’ je prekrasan grm sa žutim cvjetovima koji ima podrijetlo u Kini i Japanu. Ovaj zimzeleni grm raste do visine od 2-3 metra i širine od 1-2 metra. Njegovi veliki, svijetložuti cvjetovi pojavljuju se u kasno zimu i rano proljeće, a imaju ugodan miris. Listovi su tamnozelene boje, a tijekom jeseni postaju žuto-narančasti. Ova biljka preferira sunčana ili djelomično zasjenjena mjesta te dobro drenirano tlo.

Edgeworthia chrys. ‘Grandiflora’ je vrlo popularna ukrasna biljka zbog svojih svijetložutih cvjetova koji mogu biti impresivne veličine. Ovaj grm je idealan za upotrebu u vrtovima, parkovima i drugim zelenim površinama. Uzgaja se zbog svoje ljepote, ali i zbog proizvodnje papira od kore.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.