ILEX AQU. “Myrtifolia”

SKU: 3097

VELIČINA BILJKE: cca 30cm

15,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Ilex aquifolium ‘Myrtifolia’ 

Ilex aquifolium ‘Myrtifolia’ je izvanredna sorta zimzelenog grma koji donosi eleganciju i prekrasne detalje u vaš vrt svojim sitnim listovima i crvenim bobicama.

Ključne Značajke:

  • Sitni Listovi: ‘Myrtifolia’ se ističe svojim sitnim, kožastim listovima koji stvaraju kompaktnu i gustu zelenu masu. Njihov elegantan izgled čini ovu sortu posebno privlačnom.
  • Crvene Bobice: Tokom zime, grm obiluje malim, crvenim bobicama koje dodaju boju i živost u vrtu čak i u najhladnijim mjesecima. Ove bobice također privlače ptice i dodaju ekološku vrijednost vašem vrtu.
  • Zimzelena Priroda: Ilex aquifolium ‘Myrtifolia’ je zimzeleni grm, što znači da zadržava svoje lišće tijekom cijele godine. To ga čini izvrsnim dodatkom vrtu koji pruža strukturu i zelenilo čak i u zimskim mjesecima.
  • Otpornost: Ova sorta je otporna na različite uvjete uzgoja i dobro se prilagođava različitim tipovima tla i klimatskim uvjetima, čineći je pouzdanim izborom za mnoge vrtove.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Ilex aquifolium ‘Myrtifolia’ na sunčano ili polusjenovito mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za zdrav rast.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom prvih godina nakon sadnje, kako biste potaknuli razvoj korijenja.
  • Tijekom zime, pratite grm i uživajte u crvenim bobicama koje dodaju boju u pejzaž.

🌸 Uživanje u Zimskoj Ljepoti: Ilex aquifolium ‘Myrtifolia’ pruža vam priliku da uživate u zelenilu i bojama čak i u najhladnijim mjesecima, donoseći eleganciju i živost u vaš vrt tijekom cijele godine.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže zimzelene biljke s privlačnim detaljima poput crvenih bobica.
  • Osobe koje žele dodati strukturu i zelenilo u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje pružaju ljepotu tijekom cijele godine.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.