BUDDLEJA D. “Berries and Cream”

SKU: 3080

VELIČINA BILJKE: cca 40cm

12,00 

NC u 30 dana: 15,00 

12 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Buddleja davidii ‘Berries and Cream’

Buddleja davidii ‘Berries and Cream’ je izvanredna sorta koja donosi ekskluzivnost, boju i nježnost u vaš vrt svojim šarmantnim cvjetovima i atraktivnom pojavom.

Ključne Značajke:

  • Mirisni Aroma: Ova sorta buddleje oduševljava svojim slatkim mirisom koji privlači leptire, pčele i druge korisne insekte u vaš vrt, doprinoseći ekološkoj ravnoteži i raznolikosti.
  • Bujan Rast: Buddleja davidii razvija gusti grm s izduženim granama koje se lako mogu oblikovati, omogućujući vam da kontrolirate njegov rast i oblik prema vašim željama.
  • Privlačnost za Divlji Svijet: ‘Berries and Cream’ privlači leptire, kolibrijem i druge korisne insekte svojim cvjetovima i mirisom, čineći vaš vrt živahnim i ekološki bogatim.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Buddleju davidii ‘Berries and Cream’ na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za obilan cvat i rast.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom ljetnih mjeseci, kako biste održali tlo vlažnim, ali dobro dreniranim.
  • Povremeno uklanjajte uvenule cvjetove kako biste potaknuli biljku na novi cvjetni ciklus i održavali njezin estetski izgled.

🌸 Uživanje u Cvjetanju: Buddleja davidii ‘Berries and Cream’ pruža vam neodoljivu priliku da uživate u prekrasnim cvjetovima i mirisima koje donosi u vaš vrt tijekom cijelog ljeta.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s prekrasnim cvjetovima i mirisima za svoj vrt ili dvorište.
  • Osobe koje žele privući leptire, kolibrijem i druge korisne insekte u svoj vrt.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.