Trgovina PENNISETUM ADV. “Fireworks”

PENNISETUM ADV. “Fireworks”

SKU: 1690

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

 

12,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Pennisetum advena “Fireworks” 

Pennisetum advena “Fireworks” je izvanredna trava koja unosi dinamičnu igru boja i tekstura u vaš vrt svojim živopisnim izdancima, zadržavajući svoje zelenilo tijekom cijele godine.

Ključne Značajke:

  • Vibrantne Boje: Pennisetum advena “Fireworks” oduševljava svojim intenzivnim nijansama crvene, roze, i krem boje koje se protežu duž svakog izdanka, stvarajući spektakularan vizualni učinak.
  • Evergreen Zelenilo: Ova sorta trave zadržava svoje zelenilo tijekom cijele godine, pružajući kontinuiranu boju i teksturu u vašem vrtu čak i u zimskim mjesecima.
  • Kontrastni Efekt: Kontrast između žarko obojenih izdanaka i tamnozelenih listova stvara dramatičan i privlačan efekt u vrtu ili kontejnerima.
  • Lako Održavanje: Pennisetum advena “Fireworks” je relativno jednostavna za održavanje i dobro podnosi suše i suhe uvjete. To je idealno za vrtlare koji žele biljku koja zahtijeva minimalnu njegu.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite Pennisetum advena “Fireworks” na sunčano ili polusjenovito mjesto u vrtu s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte tijekom sušnih razdoblja, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena.
  • Povremeno podrežite izdanke kako biste potaknuli gustoću rasta i očuvali živopisne boje.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.