DELOSPERMA COOPERI

SKU: 1560

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca fi 15 cm / 10 – 20 cm

5,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

DELOSPERMA COOPERI

Delosperma  je osvježavajuća i šarmantna biljka koja će unijeti svijetlu i veselu atmosferu u vaš vrt. Ova biljka se ističe svojim svijetlim cvjetovima i atraktivnim izgledom, čineći je privlačnim dodatkom za ukrašavanje vrtova, kamenjara ili visećih posuda.

Preferira sunčano mjesto u vrtu kako bi postigla svoj najbolji rast i cvjetanje. Ova biljka voli obilje svjetla kako bi proizvela šarene cvjetove i zadržala vibrantni izgled.

Održavanje biljke je obično jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno i suzdržano, posebno tijekom aktivnog rasta. Mesnato lišće ove biljke pohranjuje vodu omogućujući joj da preživi sušne periode. Također, preporučuje se osigurati dobro drenirano tlo kako bi se spriječilo zadržavanje vlage oko korijena.

Visina biljke obično doseže visinu oko 10-15 cm, a njeni cvjetovi dolaze u raznim svijetlim bojama kao što su žuta, narančasta, ružičasta, ljubičasta i crvena. Njihova vibrantna pojava stvara osjećaj radosti i živosti u vrtu.

Obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima. No, kao i sa svakom biljkom, povremeno provjeravajte njezino stanje kako biste bili sigurni da se dobro razvija.

Ukratko je vesela biljka koja će unijeti svjetlinu i radost u vaš vrt svojim šarenim cvjetovima i atraktivnim izgledom. Uživajte u njenom jednostavnom održavanju i dodajte poseban šarm svom okolišu. Pružite joj sunčano mjesto, dobro drenirano tlo i divite se njezinom živopisnom izgledu koji će dodati svježinu i ljepotu vašem vrtu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
BOJA

Alba

,

Beaufort west

,

Yellow

,

Copper

,

Purple

,

Red

,

1

,

2

,

3

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.