Trgovina CYPERUS PAPYRUS”Nofretete”

CYPERUS PAPYRUS”Nofretete”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

ZALIJEVANJE: biljka zahtjeva konstantnu vlagu

RAST:  300 cm

VELIČINA BILJKE: cca 70 cm / FI 19

25,00  (188,36 kn)

11 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

CYPERUS PAPYRUS”Nofretete”

Botaničari klasificiraju  papirus Cyperus  kao jedan od šaša, obitelj srodnu obitelji trava. O njima se ponekad misli kao o ukrasnoj travi, ali nije prava trava. “Šaš” je definiran kao biljka nalik travi s trokutastim stapkama i neuglednim cvjetovima, koja obično raste na vlažnim područjima.

Papirus je visoka, veličanstvena biljka. Trokutasta stabljika izrasta iz nakupine; ispod stabljike leži gusta masa rizoma – sredstvo kojim se biljka širi. Na vrhu stabljike počiva prava ljepota ovog šaša: razmetljivi kišobran. Zelenkasto-smeđi cvjetovi cvjetaju ljeti, a zatim ustupaju mjesto plodovima koji nekako izgledaju poput orašastih plodova). No, papirus je prvenstveno  biljka lišća : prateći “privjesci” čine ove umbre pop i daju im snažnu vizualnu privlačnost.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.