LONICERA PER. “Little Honey”

SKU: 2975

VELIČINA BILJKE: cca 20cm / Fi 17

13,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Upoznajte Lonicera periclymenum ‘Little Honey’

🌿 Unesite toplinu zlata u svoj vrt s Lonicera periclymenum ‘Little Honey’, pčelinjom poslasticom koja oduševljava svojim zlatnožutim lišćem i blagim mirisom cvjetova.

Ključne Značajke:

  • Zlatnožuto Lišće: ‘Little Honey’ je poznata po svojim prekrasnim zlatnožutim lišćem koje donosi toplinu i svjetlost u svaki kutak vrta. Ovo lišće ostaje privlačno tijekom cijele sezone.
  • Blagi Miris: Cvjetovi Lonicera periclymenum imaju blagi, ugodan miris koji privlači pčele i leptire. Ova pčelinja poslastica doprinosi biološkoj raznolikosti vašeg vrta.
  • Privlačna za Divlji Svijet: Osim što je ugodna za vaše oči, ‘Little Honey’ također pridonosi privlačnosti divljeg života, čineći vaš vrt živopisnim ekosustavom.

🌸 Kako Brinuti: Posadite Lonicera periclymenum ‘Little Honey’ na sunčano ili polusjenovito mjesto s dobro dreniranim tlima. Održavajte umjereno zalijevanje i povremeno oblikujte biljku kako biste potaknuli zdrav rast.

🎨 Dizajnerski Savjeti: ‘O Little Honey’ izgleda posebno impresivno kada se kombinira s drugim biljkama koje naglašavaju kontrast boja. Postavite je uz ograde, pergole ili kroz lukove za romantičan izgled.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.