LARIX “Decidua”

SKU: 3079

VELIČINA BILJKE: cca 100cm

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌲 Larix Decidua 

Larix decidua, poznat i kao europski jeleni bor, predstavlja čarobnu biljku s iznimnom elegancijom i šarmom. Njegova karakteristična igličasta lišća mijenjaju boju tijekom godine, pružajući dinamičnost vašem vrtu ili krajoliku.

Ključne Značajke:

  • Promjenjiva Boja Lišća: Larix decidua oduševljava svojim igličastim lišćem koje mijenja boju tijekom godine. U proljeće su svijetlozelene, dok u jesen prelaze u tople nijanse žute, narančaste i crvene boje, stvarajući očaravajući prizor u vašem vrtu.
  • Izdržljivost: Ova vrsta jelenog bora je izuzetno izdržljiva i prilagodljiva različitim uvjetima uzgoja. Može podnijeti širok raspon tla i pH vrijednosti te je otporna na vjetar i sušu, čineći je pouzdanim izborom za različite klimatske uvjete.
  • Elegantan Rast: Larix decidua raste u vitkom, uspravnom obliku, stvarajući elegantnu siluetu u vrtu. Njegova prirodna ljepota dolazi do izražaja u svakom okruženju, bilo da se uzgaja pojedinačno ili u skupinama.
  • Ekološka Važnost: Ova vrsta bora ima važnu ekološku ulogu u očuvanju biodiverziteta. Njezino igličasto lišće pruža sklonište i hranu za mnoge ptice i druge životinje, čineći je korisnom biljkom za raznolikost ekosustava.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Larix decidua na sunčano ili blago osjenčano mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom prvih nekoliko godina kako bi se korijenje dobro uspostavilo.
  • Održavajte prostor oko biljke čistim od korova i suhe trave kako bi se osigurala dobra cirkulacija zraka i smanjio rizik od bolesti.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.