HYDRANGEA PANICULATA “Polar Bear White”

SKU: N/A

Hydrangea mogu biti listopadni, zimzeleni grmovi ili samonikli penjači, s cvjetovima u grozdovima koji obično sadrže i male plodne i upečatljivije sterilno cvijeće; često dobre jesenske boje.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

 

9,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA PANICULATA “Polar Bear White”

je prekrasna sorta Hortenzije poznata po svojim velikim, snježnobijelim cvjetovima. Ova sorta je omiljena među vrtlarima zbog svoje elegancije i izuzetne privlačnosti.

Preferira sunčano ili blago zasjenjeno mjesto u vrtu, ali dobro podnosi i djelomičnu hladovinu. Također, dobro se prilagođava različitim vrstama tla, ali je važno osigurati dobru drenažu kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vode. Redovito zalijevanje je ključno za održavanje optimalne vlažnosti tla, pogotovo tijekom sušnih razdoblja.

Ova sorta Hortenzije cvjeta obilno tijekom ljeta i rane jeseni. Njezini veliki cvjetovi formiraju izdužene grozdove koji privlače poglede svojom prekrasnom bijelom bojom. Cvjetovi su često nalik na snježne lopte, dodajući romantičnu i elegantnu atmosferu vrtu. Osim toga, cvjetovi mogu zadržati bijelu boju dulje vrijeme, pružajući dugotrajno uživanje u njihovoj ljepoti.

Hydrangea paniculata “Polar Bear White” može doseći visinu od oko 1,5 do 2 metra, ovisno o uvjetima uzgoja. To je srednje velika biljka koja se često koristi kao samostalna biljka u vrtovima, ali se također može uzgajati u živicama ili grupama kako bi se postigao spektakularan efekt.

U njezi ove Hortenzije, preporučuje se redovito uklanjanje uvenulih cvjetova kako bi se potaknulo daljnje cvjetanje. Obrezivanje u rano proljeće također je važno kako bi se potaknuo zdrav rast i oblikovanje biljke. Također je korisno primijeniti gnojivo za cvjetnice kako bi se osiguralo dobro hranjenje biljke.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

cca fi 21 cm / 110 cm

,

cca fi 19 / 60cm

,

FI12/ 30cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.