HYDRANGEA MACROPHYLLA

SKU: 833

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: cca fi 17 cm / 50 cm

8,00 

NC u 30 dana: 8,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA MACROPHYLLA

Hydrangea macrophylla popularna je vrsta hortenzije u svijetu vrtlarstva zbog svojih velikih, bujnih cvjetnih grozdova. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj prekrasnoj biljci:

  • Lišće: Ima velike, ovalne listove tamnozelene boje. Lišće može varirati od manje do više naborano, ovisno o sorti.
  • Cvjetovi: Ovo je biljka poznata po svojim izvanredno dekorativnim cvjetovima. Cvjetovi hortenzije dolaze u različitim bojama, uključujući bijelu, ružičastu, ljubičastu, plavu i crvenu. Boja cvjetova ovisi o pH vrijednosti tla. Kiselije tlo potiče plavu boju, dok alkalnije tlo potiče crvenu boju.
  • Rast i veličina: Može narasti u visinu od 1 do 3 metra, ovisno o sorti i uvjetima uzgoja. To je grmolika biljka s gustim granama.
  • Svjetlo i tlo: Preferira polusjenovite ili sjenovite uvjete, iako će podnijeti i sunčane pozicije uz dovoljno vlage. Tlo bi trebalo biti vlažno, dobro drenirano i bogato humusom. pH vrijednost tla može utjecati na boju cvjetova, kako je već spomenuto.
  • Održavanje: Ova biljka je relativno jednostavna za održavanje. Redovito zalijevanje i dodatak komposta tlu pomoći će očuvati njezino zdravlje. Također je važno pravilno rezati biljku kako bi se potaknuo rast i obilje cvjetanja.
  • Uporaba: Često se koristi u vrtovima i pejzažnom uređenju kao ukrasna biljka zbog svojih lijepih cvjetova. Također se može uzgajati kao lončanica.

Hortenzija je biljka koja donosi izuzetnu ljepotu vrtu svojim bujnim cvjetovima i bogatim zelenim lišćem. Raznolikost boja cvjetova i prilagodljivost na različite uvjete čine je popularnim izborom među vrtlarima i ljubiteljima vrtova širom svijeta.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Blue

,

Purple

,

Red

,

Pink

,

White

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.