Trgovina HYDRANGEA P “Wims Red”

HYDRANGEA P “Wims Red”

SKU: 2219

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: fi 17/ 30 cm

12,00 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA PAN.” Wims Red”

HYDRANGEA P “Wims Red” je sorta hortenzije koja će zasigurno privući pažnju svojim prekrasnim crvenim cvjetovima. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj sorti:

Ova hortenzija poznata je po svojim izvanrednim crvenim cvjetovima koji će unijeti živost i boju u svaki vrt. Također je dio popularne skupine hortenzija s velikim, atraktivnim cvjetovima.

Njezini cvjetovi su posebno zanimljivi jer mijenjaju boju ovisno o pH vrijednosti tla. Na kiselim tlima, cvjetovi će ostati crveni, dok će na tlima s višim pH postati ljubičasti. Ovo čini ju još privlačnijom, jer se može prilagoditi različitim uvjetima vrta.

Obično, na početku cvatnje, cvjetovi hortenzije “Whyms Red” imaju nijanse zelene i bijele boje. To znači da se prije nego što potpuno razviju svoju karakterističnu crvenu boju, cvjetovi mogu biti zelenkasto-bijeli ili svijetlo zelene boje. Ova zelena i bijela boja postupno prelazi u crvenu kako cvjetovi sazrijevaju tijekom sezone cvatnje.

Važno je napomenuti da boja cvjetova hortenzije “Whyms Red” može varirati ovisno o različitim čimbenicima, uključujući pH vrijednost tla. Na kiselim tlima, cvjetovi će ostati crveni, dok će na tlima s višom pH vrijednošću postati ljubičasti.

Dakle, ako primijetite da cvjetovi vaše hortenzije na početku cvatnje izgledaju zelenkasto-bijeli ili svijetlozeleni, ne brinite se – to je normalan dio njihove transformacije u prekrasne crvene ili ljubičaste cvjetove tijekom sezone cvatnje.

Osim svojih prekrasnih cvjetova, ova hortenzija također ima velike listove koji stvaraju gustu i bujnu biljku. Voli položaje s djelomičnom sjenom, što je čini odličnim izborom za vrtne aleje i rubnjake.

Njega ove hortenzije je prilično jednostavna – redovito zalijevanje i dodavanje gnojiva za hortenzije pomoći će joj da raste i cvjeta obilno. Također je važno povremeno obrezivati suhe ili mrtve grane kako biste potaknuli zdrav rast.

HYDRANGEA P “Wims Red” će donijeti svijetlu i veselu energiju u vaš vrt svojim prekrasnim crvenim ili ljubičastim cvjetovima. Bilo da je sadite kao samostalnu biljku ili je kombinirate s drugim cvjetnicama, ova hortenzija će sigurno postati zvijezda vašeg vrta.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi17/30cm, fi19/30cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.