EUCALYPTUS GUNNII

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Jedan od najbrže rastućih i najtvrdokornijih eukaliptusa, Eucalyptus gunnii (jabukovača) je veliko zimzeleno drvo uspravne, stožaste građe ukrašeno gustom krošnjama i glatkom korom, koja se ljušti u velikim komadima, krem, ružičaste i smeđe boje. 

SADNJA: proljeće, ljeto, snažno sunce je potrebno za dobar razvoj biljke 

ZALIJEVANJE: umjereno 

RAST:  do 9m

11,00  (82,88 kn) 30,00  (226,04 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznaka:

Opis

EUCALYPTUS GUNNII

Jedan od najbrže rastućih i najtvrdokornijih eukaliptusa, Eucalyptus gunnii (jabukovača) je veliko zimzeleno drvo uspravne, stožaste građe ukrašeno gustom krošnjama i glatkom korom, koja se ljušti u velikim komadima, krem, ružičaste i smeđe boje. 

Bogato slatkim mirisom, aromatično je lišće zaobljeno, svijetloplavo plavo kad je maloljetno, izgleda kao koplje,  plavo-zeleno kad je odraslo. Ljeti se od lišća  razmnožavaju mali grozdovi bijelog cvijeta s brojnim stabljikama. Ovaj eukaliptus je  dugog vijeka i zahtijeva dovoljno prostora za rast i čini lijepo stablo Dobar je za sjenu, vjetroviti dio ili potpuni hlad. Stabljike s mladim lišćem divne su u cvjetnim aranžmanima.

 

Dodatne informacije
VELIČINA

fi14/25cm, fi19/55cm, fi24/80cm, fi23/45cm, fi17cm/45cm, fi15cm/35cm, Cinera Silver Dollar, fi 19/50 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.