Trgovina EUCALYPTUS GUNNII

EUCALYPTUS GUNNII

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno 

 

10,00  (75,35 kn) 27,00  (203,43 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznaka:

Opis

EUCALYPTUS GUNNII

Eucalyptus gunnii, poznat i kao divlji eukaliptus, plavi eukaliptus ili koštičavi eukaliptus, je vrsta eukaliptusa koja je porijeklom iz Tasmanije, Australije, i Novog Zelanda. Ovo je drvo poznato po svojim karakterističnim srebrnastom lišću i aromatičnom mirisu. Evo nekoliko ključnih informacija:

  1. Izgled: Listopadno je drvo koje može narasti do visine od 25-30 metara. Njegovi listovi su uski, dugi, i imaju srebrno-sivu nijansu koja je tipična za mnoge vrste eukaliptusa.
  2. Aromatični miris: Listovi  emitiraju karakterističan miris eukaliptusa. Miris potječe od ulja prisutnih u lišću, a često se koristi u aromaterapiji i za izradu eteričnih ulja.
  3. Cvjetovi: Biljka proizvodi cvjetove koji su obično bijeli i grupirani u cvatove. Cvjetovi eukaliptusa su izvor nektara za pčele i druge oprašivače.
  4. Rast i uzgoj: Brzorastuća je biljka koja preferira puno sunca i dobru drenažu. Može se uzgajati kao drvo, grm, ili čak kao biljka u kontejnerima. Važno je napomenuti da može postati veliko drvo ako se uzgaja na otvorenom prostoru.
  5. Upotreba: Ima široku primjenu. Njegovo drvo se koristi u građevinskoj industriji, proizvodnji papira, i kao drvo za ogrijev. Eterično ulje eukaliptusa često se koristi u aromaterapiji i proizvodima za njegu kože. Lišće se također može koristiti za aranžiranje cvjetnih buketa.
  6. Klima: Ova vrsta eukaliptusa preferira umjerenu klimu s toplim ljetima i blagim zimama. U hladnijim klimatskim uvjetima, može biti osjetljiva na niske temperature, pa je važno pravilno je zaštititi tijekom zime.
  7. Očuvanje prirode: Ima važnu ekološku ulogu u svom prirodnom staništu jer pruža hranu i sklonište za mnoge vrste divljih životinja, uključujući koale i razne ptice.

Eucalyptus gunnii je zanimljiva i korisna biljka koja se često uzgaja u vrtovima i parkovima zbog svoje ljepote i aromatičnih svojstava

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi14/25cm, fi19/55cm, fi24/80cm, fi23/45cm, fi17cm/45cm, fi15cm/35cm, Cinera Silver Dollar, fi 19/50 cm, Azura

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.