HEDERA HELIX/bršljan

SKU: N/A

Snažan, Hedera je samoprianjajuća zimzelena penjačica s velikim, blistavim, srčanim, tamnim listovima, 10-12 cm, mramoriran sivo-zelenim i nepravilno obrubljene kremasto-bijele boje. Dramatičan i živopisan, ovaj bršljan popularan je za padine, zidove i potkrovlje.

SADNJA: proljeće, ljeto, snažno sunce je potrebno za dobar razvoj biljke, biljka uspijeva i u hladu

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito

RAST:  do 6m

 

4,00 15,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 HEDERA HELIX/bršljan

Hedera  je samoprianjajuća zimzelena penjačica s velikim, blistavim, srčanim, tamnim listovima, 10-12 cm. Dramatičan i živopisan, ovaj bršljan popularan je za padine, zidove i potkrovlje.

Dobitnik je prestižne nagrade za vrtne zasluge  Kraljevskog hortikulturnog društva.

Unesite prirodnu ljepotu i zelenilo u svoj prostor s Hedera helix, poznatom i kao engleski bršljan. Ova svestrana biljka idealna je za vrtove, terase i unutarnje prostore.

Ključne Značajke:

  • Zimzelena Penjačica: Hedera helix je zimzelena biljka koja zadržava svoje bujno zeleno lišće tijekom cijele godine, pružajući vašem vrtu ili domu stalnu ljepotu.
  • Svestrana Upotreba: Ova penjačica se može koristiti za prekrivanje zidova, ograda, sjenica, kao i kao podloga za druge biljke. Također se može uzgajati kao viseća biljka u unutrašnjosti, dodajući zeleni dodir svakom prostoru.
  • Ukrasno Lišće: Lišće Hedera helix je atraktivno i raznoliko, s različitim oblicima i bojama, uključujući tamnozelene, šarene i srebrnaste nijanse, ovisno o sorti.
  • Jednostavno Održavanje: Hedera helix je vrlo otporna i jednostavna za održavanje, što je čini idealnom biljkom za početnike i iskusne vrtlarce.

🌱 Kako Se Brinuti:

  • Svjetlost: Hedera helix preferira polusjenovita do sjenovita mjesta, iako neke sorte mogu tolerirati sunce. Idealna je za područja s manje svjetla.
  • Tlo: Najbolje raste u dobro dreniranom, plodnom tlu. Može tolerirati različite uvjete tla, ali preferira blago vlažno tlo.
  • Zalijevanje: Redovito zalijevajte, posebno tijekom sušnih razdoblja. Održavajte tlo umjereno vlažnim, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može uzrokovati truljenje korijena.
  • Prihrana: Tijekom vegetacijske sezone povremeno prihranjujte univerzalnim gnojivom kako biste potaknuli zdrav rast.
  • Orezivanje: Orezujte po potrebi kako biste kontrolirali rast i održavali željeni oblik. Orezivanje također potiče gušći rast i zdravije biljke.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

1 VISILICA

,

2 VISILICA

,

3 VISILICA

,

4 VISILICA

,

5

,

6

,

7

,

˙8

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.