CLEMATIS “Multi Blue”

SKU: 2166

SADNJA: u jesen (teglirane sadnice tijekom cijele godine)

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 3m x 2m

VELIČINA SADNICE:  cca 65 cm /FI 15

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLEMATIS “Multi Blue”

 

Multi blue – upečatljivi novi Clematis s velikim elegantnim cvjetovima. Budite jedan od prvih ljudi na svijetu koji je uzgojio ovu zadivljujuću biljku. Daje bogatstvo raskošnih cvjetova s ​​dvostrukim plavim nijansama u sjeni.

Potpuno izdržljiv, penjač lagan za uzgoj, svake godine sve veći i bolji. Cvijeće veličine dlana vrlo je lako uzgajati i njegovati pravi spektakl. Cvjetajte više mjesečno svake godine na atraktivnom zelenom lišću, pokušajte ga uzgajati s biljkama tamnog lišća za dramatičan kontrast s blijeđim cvjetovima.

Big-Win s veseljem predstavlja ovaj fantastični potpuno novi Clematis. S cvijećem koje izgleda toliko zapanjujuće i egzotično da biste ga mogli pogriješiti za cvijet strasti! Mislimo da je jedno od najljepših cvijeća koje ćete ikada vidjeti, plus što se ovi jedinstveni višeslojni cvjetovi s ogrtačem pojavljuju tijekom dugog razdoblja od lipnja do rujna. Pretvarajući zidove i ograde u cvjetna remek-djela.

Može se uzgajati i uz potporu u sadnicama za vrt, bez obzira na veličinu vašeg vrta, ima mjesta za Pink ili dva!

Ovaj Clematis uspjet će na dobrom, dobro dreniranom plodnom tlu na svijetlom sunčanom mjestu. Može dostići visinu od 200 do 300 cm sa širinom od 100 do 150 cm. A podnosi temperature čak i -15 ° C kada se dobro primi.

Ako ove godine kupite samo jednu novu biljku, neka to bude Multi Blue – nevjerojatni novi ljubičasti klematis koji je zasigurno uspješan u vašem vrtu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.