CLEMATIS “Ruriokoshi”

SKU: 1163

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE: cca 70cm / FI 17

17,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Clematis ‘Ruriokoshi’

Dodajte dašak sofisticiranosti i elegancije u svoj vrt s Clematis ‘Ruriokoshi’, izvanrednom penjačicom koja impresionira svojim prekrasnim cvjetovima i bujnim rastom. Ova biljka je savršen izbor za ljubitelje cvjetnih vrtova koji žele dodati boju i teksturu svom vanjskom prostoru. Njezini živopisni cvjetovi i atraktivan izgled sigurno će postati omiljeni dio vašeg vrtnog pejzaža.

Ključne Značajke:

  • Prekrasni Cvjetovi: Clematis ‘Ruriokoshi’ je poznata po svojim velikim, nježnim cvjetovima koji cvjetaju u nijansama plave i ljubičaste boje. Cvjetovi su raskošni i atraktivni, dodajući vizualnu privlačnost svakom vrtu.
  • Dugotrajno Cvjetanje: Ova biljka cvjeta tijekom cijelog ljeta, pružajući dugotrajnu ljepotu i užitak. Idealna je za dodavanje boje i života u vrtne prostore tijekom toplih mjeseci.
  • Penjačica: Clematis ‘Ruriokoshi’ je brzorastuća penjačica koja se može koristiti za prekrivanje ograda, pergola ili zidova. Njezini vitici brzo se šire, stvarajući bujan zeleni zid ispunjen prekrasnim cvjetovima.
  • Lako Održavanje: Ova biljka je relativno jednostavna za uzgoj i ne zahtijeva puno održavanja. Preferira sunčana ili djelomično zasjenjena mjesta s dobro dreniranim tlom.

🌱 Kako Se Brinuti:

  • Svjetlost: Postavite Clematis ‘Ruriokoshi’ na sunčano ili djelomično zasjenjeno mjesto. Ova biljka voli sunce, ali također može tolerirati djelomičnu sjenu, što je čini svestranom za različite vrtne prostore.
  • Zalijevanje: Redovito zalijevajte kako biste održali tlo ravnomjerno vlažnim, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Tijekom vrućih ljetnih mjeseci može biti potrebno češće zalijevanje.
  • Podrška za Rastenje: Omogućite biljci strukturu za penjanje, poput ograde, pergole ili rešetke, kako bi mogla slobodno rasti i pokazati svoju prirodnu ljepotu.
  • Gnojidba: Tijekom vegetacijske sezone, jednom mjesečno primijenite tekuće gnojivo za cvjetnice kako biste potaknuli bujan rast i obilno cvjetanje.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.