Trgovina CEDRUS LIBANI “Glauca Pendula”

CEDRUS LIBANI “Glauca Pendula”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VRSTA TLA: sve, pod uvjetom da su dobro propusne i ne previše vlažne

VISINA: 4-6 m

VELIČINA SADNICE: cca 75 cm

29,20  (220,01 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

CEDRUS LIBANI “Glauca Pendula”

Sporo rastući i posebno karakterističan žalosni oblik plavog atlas cedra. Bočne grane vise u velikim lukovima, a labave grančice koje rastu na njima mogu sezati do tla. Ako se glavne grane ne osposobe da rastu prema gore, razvija se široko rasprostranjen način rasta, visok samo nekoliko metara i širok nekoliko metara. Ako se stablo trenira da raste prema gore, doseže visinu od približno 6 m. U tom slučaju ostaje nešto uži. Prvo je deblo sivo i glatko, ali grublje kod starijih stabala. Mlade grančice su najprije sivozelene do sivkastosmeđe, ali u drugoj godini postaju sive. Iglice, duge 2 – 2,5 cm, rastu u snopovima po 20 – 40 zajedno. U jesen se pojavljuju uspravni češeri. Ovaj cedar zahtijeva dovoljno sunca i vrlo je tolerantan na onečišćenje zraka.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.