CEDRUS LIBANI “Glauca”

SKU: 1242

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VRSTA TLA: sve, pod uvjetom da su dobro propusne i ne previše vlažne

VISINA: 4-6 m

VELIČINA SADNICE: cca 100 cm

45,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CEDRUS LIBANI “Glauca”

Cedrus libani ‘Glauca’, poznata i kao “Plavi libanonski cedar”, je prekrasno četinarsko drvo koje se ističe svojom plavkasto-sivom bojom lišća i elegantnim izgledom.

Porijeklo i izgled biljke: Ovo drvo je varijacija običnog libanonskog cedra i potječe iz planinskih regija Bliskog istoka. Njegovo lišće je izrazito plavkasto-sive boje, što je rezultat posebne pigmentacije. Drvo ima uspravan i piramidalni oblik, sa širokom bazom i gusto raspoređenim granama. U zrelom stadiju može doseći impresivne visine.

Potrebna njega: Preferira umjerenu klimu i dobro drenirano tlo. Voli puno sunčeve svjetlosti, ali može podnijeti i djelomičnu sjenu. Ovo drvo je prilično otporno na sušu nakon što se dobro uspostavi u tlu. Redovito zalijevanje tijekom prvih nekoliko godina pomaže u poticanju rasta.

Dekorativna uporaba: Cedrus libani ‘Glauca’ često se koristi kao ukrasno drvo u vrtovima, parkovima i većim dvorištima. Njegova plavkasta boja lišća dodaje jedinstvenu notu boje u krajolik, a piramidalni oblik stvara impozantan vizualni efekt. Također se može uzgajati kao samostalna biljka ili kao dio zelenog aranžmana te je izvanredan izbor za one koji traže upečatljivu četinarsku biljku koja donosi eleganciju i raznolikost u vrt ili dvorište. Njena izuzetna boja i oblik čine je privlačnim dodatkom u svakom krajoliku te donose osjećaj luksuza i prirodnog šarma.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.