YUCCA “Jewel”

SKU: 3092

VELIČINA BILJKE: cca 60cm

40,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌵 Yucca “Jewel” 

Yucca “Jewel” je izvanredna biljka koja donosi eleganciju i karakter pustinje u vaš dom ili vrt. Ova sorta yucce ističe se svojim elegantnim izgledom i atraktivnim listovima, pružajući dodir prirodnog šarma i ljepote u vašem okruženju.

Ključne Značajke:

  • Elegantni Listovi: Yucca “Jewel” ima elegantne, šiljaste listove koji stvaraju privlačan kontrast s okolinom. Njihova zelena boja obogaćuje prostor i dodaje osjećaj svježine i živahnosti.
  • Sukulentična Struktura: Ova biljka ima sukulentičnu strukturu koja joj omogućuje da skladišti vodu, što je čini otpornom na sušu i lako se održava u suhim uvjetima.
  • Izdržljivost: Yucca “Jewel” je izuzetno izdržljiva biljka koja dobro podnosi suhe uvjete i različite tipove tla. To je čini idealnim izborom za uređenje suhih vrtova ili kamenjara.
  • Atraktivni Cvjetovi: U kasno ljeto, Yucca “Jewel” može proizvesti prekrasne cvjetove koji se uzdižu iznad lišća i dodaju spektakularan izgled vašem vrtu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Yuccu “Jewel” na sunčano mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito provjeravajte tlo i zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, ali pazite da ne dođe do prekomjernog zalijevanja, što može uzrokovati truljenje korijena.
  • Minimalno obrezivanje je potrebno, osim ako želite ukloniti suhe ili oštećene listove.

🌵 Uživanje u Šarmu Pustinje: Yucca “Jewel” donosi šarm pustinje u vaš dom ili vrt svojim elegantnim izgledom i atraktivnim listovima. Njezina prisutnost stvara atmosferu egzotičnosti i prirodne ljepote.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s atraktivnim izgledom i izdržljivošću za suhe vrtove ili kamenjare.
  • Osobe koje vole biljke koje se lako održavaju i prilagođavaju suhim uvjetima.
  • Dekoriranje unutrašnjosti doma ili eksterijera s biljkama koje pružaju egzotični šarm i ljepotu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.