Trgovina ACER PALM. “Shirazz”

ACER PALM. “Shirazz”

SKU: 3153

VELIČINA  BILJKE: cca 45cm / FI 19

30,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🍁 Acer palmatum “Shirazz”

Acer palmatum “Shirazz” je elegantna i ekskluzivna sorta japanskog javora koja će unijeti raskošnu boju i teksturu u vaš vrt ili pejzaž. Ova sorta se ističe svojim nevjerojatnim listovima i spektakularnom bojom, čineći je pravim draguljem u vašem okruženju.

Ključne Značajke:

  • Šareno Lišće: Acer palmatum “Shirazz” obiluje lišćem koje varira od tamnocrvene do ljubičaste boje, uz šarene pruge i kontraste. Ova raskošna paleta boja donosi dubinu i teksturu u vaš vrt tijekom cijele vegetacijske sezone.
  • Elegantan Rast: Ova sorta japanskog javora ima spor i kompaktan rast, stvarajući privlačan grm ili manje stablo koje se ističe svojom gracilnošću i elegancijom. Njen kompaktni oblik čini je idealnom za manje vrtove ili kontejnersko uzgoj.
  • Jesenja Transformacija: Acer palmatum “Shirazz” doseže svoj vrhunac ljepote u jesen kada njezino lišće prelazi u nijanse žute, narandžaste i crvene boje. Ova transformacija boja stvara pravu eksploziju boja koja će očarati sve posmatrače.
  • Otpornost i Jednostavna Njega: Iako Acer palmatum “Shirazz” zahtijeva određenu pažnju u pogledu svjetlosti i vlage, općenito je otporna sorta koja dobro raste u umjerenoj klimi. Redovito zalijevanje i pravilno osiguranje odgovarajuće svjetlosti pomoći će joj da se razvije u punom sjaju.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Acer palmatum “Shirazz” na mjestu koje prima jutarnje sunce i djelomičnu hladovinu tijekom vrućih ljetnih dana. Tlo treba biti dobro drenirano i bogato humusom.
  • Redovito zalijevajte svoj japanski javor tijekom sušnih razdoblja, ali pazite da tlo ne bude previše vlažno, jer to može dovesti do truljenja korijena.
  • Održavajte svoje stablo urednim i oblikovanim obrezivanjem suhih ili oštećenih grana.

🌳 Idealno za:

  • Vrtlare koji traže ekskluzivnu i šarmantnu sortu japanskog javora za svoj vrt ili pejzaž.
  • Stvaranje atraktivnih kompozicija boja i tekstura u vrtu ili kontejnerskom uzgoju.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.