Trgovina CUPRESSUS “Arizonica Glauca”

CUPRESSUS “Arizonica Glauca”

SKU: 3154

VELIČINA BILJKE: cca 90cm / Fi 23

34,00 

NC u 30 dana: 40,00 

14 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌲 Cupressus arizonica ‘Glauca’

Cupressus arizonica ‘Glauca’, poznata i kao modri čempres, donosi eleganciju i mirisu u vaš vrt svojim vitkim i visokim stablima te prepoznatljivom plavom nijansom lišća. Ova sorta čempresa je ne samo estetski privlačna, već i izuzetno otporna na sušu i lako se održava.

Ključne Značajke:

  • Plavkasto Lišće: Glavna karakteristika Cupressus arizonica ‘Glauca’ je njezino svjetloplavo lišće koje pruža osvježavajući kontrast u vrtu. Ova nijansa lišća čini je privlačnom sortom za pejzažno uređenje, posebno u kombinaciji s drugim biljkama.
  • Uspravan Rast: Ova sorta čempresa raste uspravno i vitko, stvarajući elegantno stablo koje se ističe svojom vertikalnom siluetom. Njezin stupasti rast čini je idealnom za korištenje kao živica ili pojedinačno stablo u vrtu ili parku.
  • Otpornost na Sušu: Cupressus arizonica ‘Glauca’ je izuzetno otporna na sušu i dobro se prilagođava suhim i toplim klimatskim uvjetima. Ovo čini ovu sortu čempresa pogodnom za uzgoj u sušnim regijama ili područjima s ograničenim vodom.
  • Jednostavna Njega: Održavanje Cupressus arizonica ‘Glauca’ je jednostavno i ne zahtijeva puno truda. Redovito zalijevanje tijekom prvih nekoliko godina nakon sadnje pomoći će joj da uspostavi snažan korijenov sustav, dok će nakon toga biti otpornija na sušu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Cupressus arizonica ‘Glauca’ na sunčanom ili blago sjenovitom mjestu u dobro drenirano tlo. Izbjegavajte tla koja zadržavaju vlagu kako biste spriječili truljenje korijena.
  • Redovito zalijevajte novo posađene sadnice dok se ne ukorijene, a zatim zalijevajte samo tijekom dugotrajnih sušnih razdoblja.
  • Oblikujte stablo po potrebi kako biste održali željeni oblik i veličinu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.