Acer palm. Black Lace

SKU: 1010

Acer Palmatum Black Lace je malo stojeće japansko javorovo stablo, odraslo stablo može doseći visinu od 3 do 4 metra sa širinom od 4 do 5 metara, nije jako grozdano razgranato javorovo stablo niti je vrlo lisnato.

SADNJA: proljeće

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito

RAST:  3 – 4 m

VELIČINA SADNICE: 50 cm / FI 19

30,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Acer palm. Black Lace

Acer Palmatum Black Lace je malo stojeće japansko javorovo stablo, odraslo stablo može doseći visinu od 3 do 4 metra sa širinom od 4 do 5 metara, nije jako grozdano razgranato javorovo stablo niti je vrlo lisnato. Crna čipka doseći će je puni potencijal za 10 do 15 godina. 

Japanski javor, crvena čipka Acer Palmatum porijeklom je iz Japana i dio je porodice Sapindaceae. Izvrsne osobine crne čipke Acer Palmatum je prekrasna obojenost kore i grana i duboka obojenost njenih proljetnih listova. Kora i grane crne čipke su prekrasne tamno crvene / ljubičaste boje koja je lagano ukrašena pjegastim obojenim flekom i pridruženim linijama. Ima duge tanke grane koje sežu do neba i na kraju se šire prema obliku gljivaste glave.

Crna čipka ima listove srednje veličine, otprilike 5 sa 5 cm, koji su duboki rez od 7 režnja sa nazubljenim rubovima.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.