YUCCA “Rostrata”

VELIČINA BILJKE: cca FI 20 / 30 cm
**Vrhovi listova oštećeni od sunca**

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌵 Yucca Rostrata – Egzotična Ljepota sa Južnozapada

Yucca Rostrata, poznata i kao Palm Lily, je spektakularna biljka koja donosi egzotičnu ljepotu južnozapadnog pejzaža u vaš vrt ili dvorište. Ova prekrasna biljka ističe se svojim dugim, plavkasto-sivim listovima i elegantnom pojavom, stvarajući dramatičan pejzažni efekt i dodajući egzotični šarm svakom eksterijeru.

Ključne Značajke:

  • Egzotična Pojava: Yucca Rostrata je impresivna biljka s dugim, uskim listovima koji tvore kaskadnu rozetu. Njezina elegancija i jedinstvena struktura dodaju egzotični šarm svakom vrtu ili dvorištu.
  • Plavkasto-siva Boja: Listovi ove biljke imaju prekrasnu plavkasto-sivu nijansu koja stvara spektakularan kontrast s okolinom. Njihova boja mijenja se tijekom dana i godišnjih doba, dodajući dinamiku pejzažu.
  • Otpornost i Trajnost: Yucca Rostrata je izuzetno otporna biljka koja može podnijeti suše, visoke temperature i različite tipove tla. To je čini idealnim izborom za uređenje sušnih i suptropskih vrtova.
  • Niski Zahtjevi za Održavanjem: Ova biljka je lako održavati i ne zahtijeva mnogo pažnje. Voli sunčana mjesta i dobro drenirano tlo te je izdržljiva na suše i surove klimatske uvjete.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Yucca Rostrata na sunčano mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom prvih nekoliko mjeseci nakon sadnje kako biste potaknuli korijenje da se razvije.
  • Nakon što biljka postane uspostavljena, zalijevajte je samo povremeno, posebno tijekom dugih sušnih razdoblja.

🌵 Uživanje u Egzotičnom Pejzažu: Yucca Rostrata unosi egzotičnu ljepotu južnozapadnog pejzaža u vaš vrt ili dvorište, stvarajući dramatičan i spektakularan pejzažni efekt koji će očarati sve svojom pojavom.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku koja će dodati egzotični šarm sušnim vrtovima ili suptropskim krajolicima.
  • Osobe koje vole uređivati vanjske prostore s biljkama koje su otporne i lako održive.
  • Dekoriranje eksterijera s biljkama koje stvaraju dramatične pejzažne efekte i dodaju egzotični šarm svakom prostoru.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.