Trgovina RHODODENDRON JAP. “Koningstein”

RHODODENDRON JAP. “Koningstein”

VELIČINA BILJKE: cca FI 17 / 33

11,70 

NC u 30 dana: 13,00 

12 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 Rhododendron Japonicum “Koningstein” 

Rhododendron Japonicum “Koningstein” je izvanredna biljka koja donosi ekskluzivnu eleganciju japanskih cvjetova u vaš vrt. Ova sorta rhododendrona ističe se svojim veličanstvenim cvjetovima i bujnim zelenim lišćem, stvarajući spektakularnu pojavu koja očarava sve svojom ljepotom.

Ključne Značajke:

  • Veličanstveni Japanski Cvjetovi: Rhododendron Japonicum “Koningstein” proizvodi prekrasne cvjetove s bogatim laticama u različitim nijansama roze i ljubičaste boje. Njihova veličanstvena pojava privlači pažnju i stvara romantičnu atmosferu u vrtu.
  • Bujno Zelenilo: Ova biljka ima bujno zeleno lišće koje stvara kontrast s cvjetovima, dodajući dubinu i teksturu vrtu. Njena gusta krošnja pruža osjećaj svježine i obilja u okolini.
  • Svestranost Uređenja: Rhododendron Japonicum “Koningstein” može se koristiti kao pojedinačni ukrasni grm ili kao dio cvjetne gredice za dodavanje boje i elegancije vrtu. Njegova svestranost u uređenju čini ga omiljenim izborom među vrtlarima.
  • Otpornost i Trajnost: Ova sorta rhododendrona je otporna i lako se održava. Voli sunčana ili blago zasjenjena mjesta i dobro drenirano tlo. S pravilnom njegom, može izdržati različite vremenske uvjete i godinama pružati ljepotu u vrtu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Rhododendron Japonicum “Koningstein” na blago zasjenjeno mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i gnojite je organskim gnojivom za kiselu zemlju kako biste potaknuli zdrav rast i obilno cvjetanje.
  • Održavajte biljku podrezanom nakon cvatnje kako biste potaknuli novi rast i oblikovali grm prema željenom obliku.

🌸 Uživanje u Veličanstvenim Cvjetovima: Rhododendron Japonicum “Koningstein” unosi veličanstvenost i eleganciju japanskih cvjetova u vaš vrt, stvarajući bajkovit ambijent i očaravajući sve svojom izuzetnom pojavom.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s veličanstvenim cvjetovima i bujnim zelenilom za uređenje vrtnih prostora ili terasa.
  • Osobe koje vole uživati u eleganciji japanskih cvjetova i stvarati impresivan vizualni efekt u svom vrtu.
  • Dekoriranje eksterijera s biljkama koje su otporne i pružaju dugotrajnu ljepotu i atraktivnost.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.