VIŠNJA “Meteor”/stara sorta

Višnja “Meteor”

„Meteor“ se odlikuje krupnim plodovima, koji mogu imati masu i oko 6g. Meso ploda „Meteora“ je kiselkasto-slatko i sočno.

SADNICA GOLOG KORIJENA visine cca 1,30 m, STAROSTI cca 2 god

DOZRIJEVANJE: početkom lipnja

PODLOGA: P. Avium

STRANOOPLODNA

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Višnja “Meteor”

Meteor je američka sorta višnje. Stablo „Meteora“  je umjereno bujno, a krošnja u obliku piramide. Odlikuje se krupnim plodovima, koji mogu imati masu i oko 6 g. Meso ploda je kiselkasto-slatko i sočno. Potkožica je svijetlo crvene boje. Sok je svijetlo crvene boje koja je popularna u industriji sokova. Koštica se lako odvaja od mesa. Prednost sorte „Meteora“ je relativno dobra otpornost na štetočine i bolesti koje ugrožavaju višnju. Višnja (lat. Prunus cerasus) biljna je vrsta iz roda Prunus koja je nastala križanjem slatke, domaće trešnje s divljim sortama. Višnja je plemenito voće te se smatra da su divlje vrste trešanja potekle iz zapadnog dijela Azije. Prije 2.500 godina stablo višnje se počelo uzgajati u Grčkoj i Turskoj, a zahvaljujući Rimljanima višnja se proširila po Europi. Sorte iz skupine „Lavaglut“ neprekidno cvatu tijekom ljeta i jeseni.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.