TRACHELOSPERMUM JASMINOIDES / zimz. jasmin

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

12,00 22,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Trachelospermum jasminoides

Poznata i kao Kineski jasmin, je prekrasna penjačica koja će vam donijeti osvježavajući miris i ljepotu u vrt ili na terasu. Ova biljka je cijenjena zbog svojih mirisnih bijelih cvjetova i zimzelene lišća, što je čini popularnim izborom među vrtlarima.

Kineski jasmin ima privlačne cvjetove koji imaju slatkasti miris, posebno u kasno proljeće i ljeto. Cvjetovi su obično bijele boje, neki put se mogu pojaviti i u nježno ružičastoj nijansi. Njihov miris će ispuniti vaše dvorište ugodnom aromom i privući leptire i pčele.

Održavanje Trachelospermum jasminoides je relativno jednostavno. Biljka preferira sunčano do polusjenovito mjesto s dobro dreniranim tlima. Redovito zalijevanje je važno tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom prvih godina rasta. Također je korisno dodati malč oko biljke kako bi se zadržala vlaga u tlu.

Kineski jasmin je vrlo otporan na vrućinu i sušu te može podnijeti različite uvjete rasta. Obrezivanje nakon cvatnje potiče grmoliki rast i održava biljku urednom. Također je važno osigurati potporu za penjanje kako bi biljka mogla rasti i oblikovati prekrasne zavojite izdanke.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

STAR OF TOSCANE

,

STAR OD VENICE

,

PINK

,

YELLOW WINGS

,

STAR OF IBIZA

,

TRACHELOSPERMUM OFFICINALE

,

WINTER RUBY

,

TRACHELOSPERMUM 100cm

,

STAR OF SICILY

,

STAR OF MILANO

,

WHITE

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.