Trgovina SANSEVIERIA AUBRY. “Dragon”

SANSEVIERIA AUBRY. “Dragon”

SKU: 2452

VELIČINA BILJKE: cca fi 14 cm / 45 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

 

18,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SANSEVIERIA AUBRY. “Dragon”

Sansevieria aubrytniana “Dragon” je atraktivna vrsta sobne biljke poznata po svojim karakterističnim uskim i valovitim listovima.

Izgled biljke: Ima uske, trake poput listova koji rastu uspravno iz tla. Listovi su svijetlozelene boje s tamnijim prugama ili uzorcima po sredini i rubovima, stvarajući zanimljiv kontrast. Rubovi listova su često valoviti ili nazubljeni, što dodaje dodatnu teksturu biljci.

Potrebna njega: Sansevieria je vrlo otporna biljka te pri tome i jednostavna za njegu. Preferira svijetlu indirektnu svjetlost, ali može podnijeti i manje svjetlosti. Tlo treba biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vlage oko korijena. Zalijevanje treba biti umjereno, dopuštajući da se tlo osuši između zalijevanja. Sansevieria su poznate po svojoj otpornosti na sušu.

Dekorativna uporaba: Vrlo je popularna biljka za uređenje unutarnjih prostora. Njeno teksturirano lišće i izražajni uzorci čine je atraktivnim dodatkom svakom interijeru. Može se uzgajati kao samostalna ukrasna biljka ili kao dio zelenog aranžmana.

Sansevieria aubrytiana “Dragon” je odličan izbor za one koji žele biljku koja zahtijeva minimalno održavanje, a istovremeno donosi dozu elegancije i prirodne ljepote u svoj dom ili ured.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.