PHILODENDRON “White Princess”

SADNJA, UZGOJ I ZALIJEVANJE: opisani u tekstu

VELIČINA BILJKE: cca 20 cm / fi 12

12,00 

NC u 30 dana: 15,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “White Princess”

White Princess Philodendron jedan je od najupečatljivijih filodendrona. Nitko sa sigurnošću ne zna odakle je prvi put nastao ovaj hibrid, ali je postao jedan od najtraženijih. Njegovo sjajno zeleno lišće velikodušno je ukrašeno bijelim šarenilom kako bi stvorilo upečatljiv prikaz. Možda ćete s vremena na vrijeme čak dobiti mrlju ružičaste boje! Također, spor rast i relativno kompaktna veličina biljke čine je dobrim izborom za manje zatvorene prostore. Također ima prirodnu sposobnost pomoći u čišćenju zraka od nezdravih zagađivača, pa nije samo lijepa nego i korisna.

White Princess Philodendron zahtijeva svjetlo za jaku, ali neizravnu sunčevu svjetlost, budući da u prašumama raste ispod krošnje šume. Nikada ih ne stavljajte na puno sunce jer će oštetiti lišće, a produljena izloženost može ubiti biljku.

Mogli bismo pomisliti da su potrebe tropske biljke za zalijevanjem velike, ali to nije slučaj za ovu biljku. U kišnim šumama iz kojih potječe filodendron, biljke su navikle biti na suhoj strani, pa tome treba težiti kada zalijevate biljku Bijela princeza. Možda ćete trebati zalijevati svakih 7-10 dana. Provjerite tlo i zalijevajte tek kada se gornja polovica tla osuši. Učinkovito zalijevanje je uroniti lonac u kantu vode i ostaviti da se nakratko natopi. Zatim ga izvadite i pustite da višak iscuri. Nikada ne dopustite da vaš White Princess Philodendron stoji u vodi jer korijenje može istrunuti i umrijeti.

Idealna temperatura  je od 18-23°C.

Planirajte presađivanje biljke svakih 12 ili 18 mjeseci jer se ona nastavlja povećavati. Kada novo lišće postane manje ili korijenje počne rasti kroz drenažne rupe, znati će te da je vrijeme za presađivanje. Nemojte biti previše velikodušni s novom veličinom lonca—biljke će zapravo patiti u prevelikom loncu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.