PHILODENDRON “Fuzzy Petiole”

SKU: 1872

SADNJA: u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

VELIČINA BILJKE: 20 cm / fi 11

16,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “Fuzzy Petiole”

Ovaj rijedak filodendron ima veliko iznenađenje za vas kada poraste! Njegovi listovi će proći kroz promjenu kao i njegove stabljike! Očekujte da će se razviti dlakave stabljike i da će listovi postati rebrastiji i veći! Ovaj filodendron loze voli se penjati i može se podići da postane još viši i veći! Pružite Philodendronu Fuzzy Petiole obilje jarke neizravne svjetlosti i obilno natapanje tla kada se osuši.

Filodendroni preferiraju jaku neizravnu sunčevu svjetlost (preko 6 sati dnevno), ali mogu živjeti i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Kad vaš Fuzzy Petiole Philodendron dobije manje od 5 sati neizravne sunčeve svjetlosti svaki dan, njegovi će novi listovi postati manji, loze će postati dugonoge, a njihovi listovi mogu postati izobličeni i nedovoljno razvijeni. Izbjegavajte stavljati svoj Philodendron nangaritense na izravno svjetlo jer će jake sunčeve zrake spaliti lišće! Ako se biljka ošteti od opeklina lišća, stavite je u jarko osvijetljenu prostoriju i novi listovi će na kraju izniknuti.

Fuzzy Petiole Philodendron će biti najbolji ako pustite da se tlo malo osuši između zalijevanja! Temeljito zalijte tlo nakon što se tlo gotovo potpuno osuši. Kada lišće prvi put pokaže znakove venuća, najbolje je vrijeme za dodavanje vode. Pazite da vodu dodajete polako i ravnomjerno, pazeći da sva zemlja može upiti vodu! Sobne biljke u malim posudama trebat će češće zalijevati!

Općenito, filodendroni nisu izbirljivi u pogledu tla u kojem rastu, ali najbolje uspijevaju u rahlom i laganom tlu za posude bogatom hranjivim tvarima.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.