PINUS MUGO “Humpy”

VELIČINA BILJKE: cca 25cm

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌲 Pinus mugo “Humpy”

Pinus mugo “Humpy” je sorta mugo bora koja osvaja svojom kompaktnom i neobičnom formom, pružajući jedinstveni dodir prirode vašem vrtu ili krajoliku. Ova sorta mugo bora ističe se svojom niskom, zakrivljenom formom, stvarajući zanimljiv vizualni efekt koji će privući poglede.

Ključne Značajke:

  • Kompaktna i Zakrivljena Forma: Pinus mugo “Humpy” raste u niskom, zakrivljenom obliku koji podsjeća na slikoviti prikaz alpskih krajolika. Njezina kompaktna forma čini je idealnim izborom za male vrtove ili kamenjare.
  • Izdržljivost: Ova sorta mugo bora je izuzetno izdržljiva i otporna na različite vremenske uvjete. Može podnijeti sušu, vjetar i hladnoću, čineći je pouzdanim izborom za različite klime i uvjete uzgoja.
  • Spori Rast: Pinus mugo “Humpy” karakterizira spor rast, što je čini pogodnom za vrtlare koji traže biljku koja ne zahtijeva puno održavanja. Njezina kompaktna priroda čini je izvrsnim izborom za rubove vrtova ili ukrasne sadnje.
  • Zimsko Otporna: Ova sorta mugo bora zadržava svoj zeleni ton tijekom cijele godine, čineći je posebno atraktivnom u zimskim mjesecima. Njezina prisutnost osigurava zanimljiv kontrast u pejzažu čak i kada je većina drugih biljaka u mirovanju.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Pinus mugo “Humpy” na sunčano ili blago osjenčano mjesto u vrtu.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom prvih nekoliko godina kako bi se korijenje dobro uspostavilo.
  • Možete primijeniti sporootpuštajuće gnojivo u proljeće.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Pinus mugo “Humpy” donosi neobičan i šarmantan izgled u vaš vrt svojom kompaktnom i zakrivljenom formom. Njezina prisutnost dodaje dimenziju i interes u krajolik.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s neobičnom i zanimljivom formom za svoj vrt ili krajolik.
  • Osobe koje vole biljke koje zahtijevaju minimalno održavanje, ali donose veliku estetsku vrijednost.
  • Dekoriranje rubova vrta, kamenjara ili stijenskih vrtova s biljkama koje privlače poglede svojom jedinstvenom pojavom.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.