CUPRESSUS SEMP. “Totem”

SKU: 3077

VELIČINA BILJKE: cca 40cm

13,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Cupressus Sempervirens “Totem” – Elegantni Zeleni Toranj

Cupressus Sempervirens “Totem” je izvanredna sorta čempresa koja donosi eleganciju i vertikalnu strukturu u vaš vrt ili krajolik. Ova visoka, uspravna biljka ističe se svojim zelenim četinarima i čini impresivan akcent u svakom eksterijeru.

Ključne Značajke:

  • Visok Uspravan Rast: Cupressus Sempervirens “Totem” raste u uspravnom stupcu, formirajući elegantni zeleni toranj u vašem vrtu. Njezina visina čini je impresivnim akcentom i čini je idealnom za postavljanje duž ograda, staza ili kao središnji fokus u vrtu.
  • Zeleni Četinari: Ova sorta čempresa ima karakteristične zelene iglice koje pružaju svježinu i ljepotu tijekom cijele godine. Njihova gusta tekstura stvara bogatstvo i dubinu u vrtu te pruža pozadinu za druge biljke ili elemente pejzaža.
  • Elegantna Struktura: Cupressus Sempervirens “Totem” ima izraženu i elegantnu strukturu koja dodaje vertikalnu dimenziju okolišu. Njezina prisutnost pruža stabilnost i ravnotežu u pejzažu te osigurava vizualni interes tijekom cijele godine.
  • Izdržljivost: Ova sorta čempresa je izuzetno izdržljiva i prilagodljiva različitim uvjetima uzgoja. Otporna je na sušu i bolesti te dobro podnosi različite tipove tla, čineći je pouzdanim dodatkom u vrtu ili krajoliku.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Cupressus Sempervirens “Totem” na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito provjeravajte tlo i zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja kako biste održali vlažnost tla.
  • Održavajte biljku oblikovanom i uklanjajte suhe ili oštećene dijelove kako biste potaknuli zdrav rast i očuvali eleganciju.

🌿 Uživanje u Eleganciji: Cupressus Sempervirens “Totem” donosi eleganciju i vertikalnu strukturu u vaš vrt svojim visokim uspravnim rastom i zelenim četinarima. Njezina prisutnost stvara stabilnost i ljepotu, čineći vaš eksterijer impresivnim i atraktivnim.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s visokim uspravnim rastom i elegantnom strukturom za postavljanje duž ograda, staza ili kao središnji fokus u vrtu.
  • Osobe koje vole biljke koje pružaju stabilnost i vertikalni interes te dodaju dubinu i bogatstvo u pejzaž.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje su izdržljive i prilagodljive te stvaraju ugodan i atraktivan okoliš.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.