Trgovina CEPHALANTHUS “Magical Moonlight”

CEPHALANTHUS “Magical Moonlight”

SKU: 1858

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 35cm

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 CEPHALANTHUS “Magical Moonlight”

‘Magical Moonlight’ je kompaktan, uspravan do zaobljen, listopadni grm sa sjajnim, jajastim, srednje zelenim listovima i sfernim grozdovima mirisnih, cjevastih, kremasto-bijelih cvjetova sredinom do kasnog ljeta.

 

Ključne Značajke:

  • Svjetliji Listovi: Cephalanthus “Magical Moonlight” ističe se svjetlijim nijansama lišća, dodajući dodatni sjaj i osvjetljenje u vaš vrt čak i u sjenovitim područjima.
  • Privlačni Cvjetovi: Biljka proizvodi privlačne cvjetove koji se pojavljuju u obliku kuglica i imaju nježan miris. Cvjetovi su privlačni za ptice i leptire, dodajući dinamičnost u vaš vrt.
  • Zimzelenost: Zimzeleni karakter Cephalanthusa čini ga atraktivnim tijekom cijele godine, osiguravajući kontinuiranu ljepotu bez obzira na sezonu.
  • Otpornost: Ova biljka je izuzetno otporna na različite uvjete rasta, uključujući sušu i različite vrste tla, čineći je pouzdanim izborom za vaš vrt.

🌺 Kako Brinuti:

  • Svjetlost: Cephalanthus “Magical Moonlight” preferira puno sunce ili polusjenu, stoga ga posadite na mjesto koje dobiva barem 6 sati sunčeve svjetlosti dnevno.
  • Zalijevanje: Redovito zalijevajte tijekom prvih godina kako bi se biljka dobro ukorijenila. Nakon toga, biljka je otpornija na sušu i zahtijeva minimalno zalijevanje.
  • Tlo: Ova biljka preferira dobro drenirano tlo koje nije previše vlažno. Dodajte kompost ili humus kako biste poboljšali kvalitetu tla.
  • Orezivanje: Orezujte nakon cvatnje kako biste potaknuli bujni rast i oblikovanje biljke.

Uživajte u ljepoti ove biljke i promatrajte kako privlači ptice i leptire u vaš vrt.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.