JUNIPERUS “Lemon Carpet”

SKU: 3078

VELIČINA BILJKE: cca 25cm

13,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Juniperus Lemon Carpet

Juniperus Lemon Carpet je sorta četinjače koja donosi svježinu i živost u vaš vrt s svojim svijetlim zelenim lišćem i osvježavajućim mirisom. Ova niska, šireća biljka idealna je za pokrivanje tla i stvaranje živopisnih tekstura u vašem eksterijeru.

Ključne Značajke:

  • Svijetlo Zeleno Lišće: Juniperus Lemon Carpet ističe se svojim svijetlim zelenim lišćem koje podsjeća na svježinu proljetnog jutra. Boja lišća dodaje vitalnost i energiju u vaš vrt.
  • Širenje Tla: Ova sorta četinjače raste nisko uz tlo, šireći se horizontalno i stvarajući gusti tepih zelenila. To je savršeno rješenje za pokrivanje tla, sprječavajući rast korova i zadržavajući vlagu u tlu.
  • Otpornost: Juniperus Lemon Carpet je izuzetno otporna biljka koja dobro podnosi sušu i različite uvjete tla. To je idealno za vrtove koji zahtijevaju nisku održavanost i biljke koje se lako prilagođavaju.
  • Estetska Vrijednost: Ova četinjača donosi estetsku vrijednost u vrt s svojom niskom formom i živopisnim zelenim lišćem. Pogodna je za oblikovanje u krajolike, obrube ili kao kontrast u kamenjarima.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Juniperus Lemon Carpet na sunčano ili blago osjenčano mjesto u vrtu.
  • Održavajte tlo vlažnim tijekom prvih nekoliko mjeseci nakon sadnje kako bi se biljka dobro ukorijenila.
  • Redovito provjeravajte tlo i zalijevajte biljku kada je potrebno, posebno tijekom sušnih razdoblja.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Juniperus Lemon Carpet donosi svježinu i živost u vaš vrt svojim niskim, širenim rastom i svijetlim zelenim lišćem. Njegova prisutnost stvara oazu mira i ljepote u vašem okolišu.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže nisku održavanost i živopisne teksture u svom vrtu.
  • Osobe koje vole biljke koje prekrivaju tlo i stvaraju guste tepihe zelenila.
  • Dekoriranje kamenjara, stazama ili granicama vrta s biljkama koje pružaju svježinu i vitalnost.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.