PINUS MUGO “Allgau”

VELIČINA BILJKE: cca 25cm

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌲 Pinus mugo “Allgäu” 

Pinus mugo “Allgäu” je prekrasna zimzelena četinjača koja donosi šarm alpskih planina u vaš vrt ili krajolik. Njezina kompaktna forma, gusta iglica i izdržljivost čine je izvanrednim dodatkom svakom vrtu.

Ključne Značajke:

  • Alpski Šarm: Pinus mugo “Allgäu” nosi duh alpskih visoravni svojom kompaktnom formom i čvrstim rastom. Njezina prisutnost podsjeća na netaknutu ljepotu planinskog okoliša.
  • Gusta Igličasta Lišća: Ova sorta smreke oduševljava svojim gustim igličastim lišćem, koje je bogate zelene boje tijekom cijele godine. Gustoća lišća dodaje teksturu i volumen u vašem vrtu.
  • Spori Rast: Pinus mugo “Allgäu” karakterizira spor rast, čineći je pogodnom za male vrtove ili krajolike. Njezina kompaktna forma čini je izvrsnim izborom za rubove vrta ili ukrasne sadnje.
  • Izdržljivost: Ova sorta smreke je iznimno otporna na različite vremenske uvjete i tla. Može podnijeti sušu, vjetar i snijeg, čineći je pouzdanim izborom za različite klimatske zone.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Pinus mugo “Allgäu” na sunčano ili blago osjenčano mjesto u vrtu.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja u prvoj godini sadnje.
  • Možete primijeniti sporootpuštajuće gnojivo u proljeće.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Pinus mugo “Allgäu” donosi alpski šarm i eleganciju u svaki vrt ili krajolik svojom izdržljivošću i privlačnim izgledom. Njezina prisutnost stvara harmoniju i mir u okolišu.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže zimzelenu biljku s alpskim šarmom za svoj vrt ili krajolik.
  • Osobe koje vole biljke koje zahtijevaju minimalno održavanje, ali donose veliku estetsku vrijednost.
  • Dekoriranje rubova vrtova, kamenjara ili stijenskih vrtova s biljkama koje podsjećaju na alpsku ljepotu.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.