Trgovina PINUS HELD. ‘Compact Gem’ 

PINUS HELD. ‘Compact Gem’ 

VELIČINA BILJKE: Fi 19 / 30 cm

25,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌲 Pinus Heldreichii ‘Compact Gem’ 

Ukrasite svoj vrt s elegancijom i čvrstoćom s Pinus Heldreichii ‘Compact Gem’, poznatom i kao Kompaktni Dragulj Bora. Ova izuzetna vrsta bora donosi privlačan izgled i niskorastući rast koji je savršen za male vrtove ili kontejnersko uzgoj. Otkrijte ključne značajke ove prekrasne biljke:

  • Kompaktan Rast: Pinus Heldreichii ‘Compact Gem’ raste kao niski grm. Njegova kompaktna forma čini ga idealnim izborom za manje vrtove, kamenjare ili kontejnerski uzgoj na terasi.
  • Gusto Zelenilo: Ova sorta bora ima gusto zelenilo koje se sastoji od kratkih, čvrstih iglica koje stvaraju bogat i zeleni tepih. Njegovo lišće zadržava svoju boju tijekom cijele godine, dodajući kontinuiranu ljepotu u vrtu.
  • Spora Rastuća Priroda: Iako raste sporo, Pinus Heldreichii ‘Compact Gem’ razvija snažan korijenov sustav i gustu strukturu, što ga čini otpornim na vjetar i sušu.
  • Izdržljivost: Ova vrsta bora je izdržljiva i tolerantna na različite uvjete uzgoja. Preferira sunčana ili blago zasjenjena mjesta s dobro dreniranim tlima.

🌱 Kako Se Brinuti:

Pinus Heldreichii ‘Compact Gem’ preferira sunčana ili blago zasjenjena mjesta i dobro drenirana tla. Redovito zalijevajte tijekom sušnih razdoblja tijekom prve godine nakon sadnje kako biste potaknuli korijenov sustav. Nakon toga, biljka postaje prilično otporna na sušu.

Ova sorta bora ne zahtijeva puno održavanja. Jednom godišnje, u proljeće, možete primijeniti kontrolirano oslobađanje gnojiva kako biste potaknuli rast.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.