KRATISTE MONSTERA

SKU: N/A

VELIČINA BILJKE: cca 40cm / FI 14

24,00 

NC u 30 dana: 30,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Monstera – “Zvijer iz Džungle”

Dodajte egzotični šarm vašem domu sa Monsterom, poznatom i kao “Zvijer iz Džungle”. Ova impresivna biljka s velikim, izrezbarenim lišćem donosi dozu tropske ljepote i sofisticiranosti u vaš prostor.

  • Brzi Rast: Ova biljka ima tendenciju brzog rasta, posebno u uvjetima s visokom vlagom i toplinom. Njezini izdanci mogu doseći značajne dimenzije, čineći je dominantnim elementom u prostoru.
  • Prilagodljivost: Monstera deliciosa je vrlo prilagodljiva biljka koja može uspijevati u različitim uvjetima osvjetljenja, od svjetla do djelomične sjene. Također je otporna na suhu unutarnju klimu, što je čini popularnim izborom za unutarnje uređenje.
  • Tropska Aura: Svojom prisutnošću Monstera deliciosa stvara tropsku atmosferu u vašem domu, pružajući osjećaj opuštenosti i egzotike.

🌱 Kako Se Brinuti:

Postavite Monsteru deliciosu na mjesto s indirektnim svjetlom ili djelomičnom sjemenkom. Redovito zalijevajte tijekom proljeća i ljeta, ali pazite da tlo ne postane previše vlažno. Tijekom zimskih mjeseci smanjite zalijevanje kako biste spriječili truljenje korijena.

Uživajte u tropskoj ljepoti i egzotičnom šarmu Monstere u svom domu, dok donosi dodir džungle u vaš životni prostor.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

1, 2, 3

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.