Trgovina HEDERA HELIX “Pittsburgh” Visilica

HEDERA HELIX “Pittsburgh” Visilica

VELIČINA BILJKE: cca 90cm / FI 24

17,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 HEDERA HELIX “Pittsburgh” Visilica

Dodajte dozu zelenila i elegancije svojem domu s Hedera helix “Pittsburgh”. Ova viseća bršljanica donosi svježinu i prirodnu ljepotu svojim bujnim zelenim lišćem i gracioznim izdancima. Upoznajte ovu izvanrednu biljku:

Ključne Značajke:

  • Viseće Grane: Hedera helix “Pittsburgh Visilica” ima viseće grane koje stvaraju privlačan i elegantan izgled. Njene duge izbojke savršeno se uklapaju u viseće košare ili posude, dodajući prostoru dodatnu dimenziju.
  • Bujno Zelenilo: Ova vrsta bršljana obiluje bujnim, tamnozelenim lišćem koje stvara osvježavajući ambijent u prostoru. Lišće je gusto raspoređeno duž grana, dajući biljci pun i živopisan izgled.
  • Prilagodljivost: Hedera helix “Pittsburgh” je izuzetno prilagodljiva biljka koja može rasti na različitim mjestima, uključujući unutarnje prostorije s indirektnim svjetlom ili vanjske prostore s djelomičnom sjemenkom.
  • Lako Održavanje: Ova biljka je jednostavna za održavanje i ne zahtijeva posebnu njegu. Redovito zalijevajte tijekom sušnih razdoblja i uklanjajte eventualne suhe ili oštećene dijelove kako biste održali njezinu vitalnost.

🌱 Kako Se Brinuti:

Postavite Hedera helix “Pittsburgh Visilica” na mjesto s indirektnim svjetlom ili djelomičnom sjemenkom. Redovito zalijevajte, ali pazite da tlo ne postane previše vlažno, jer bršljanica preferira umjereno vlažno tlo.

Obrezujte biljku po potrebi kako biste održali željeni oblik i veličinu. Gnojidba jednom mjesečno može potaknuti rast i gustoću lišća.

Uživajte u ljepoti i svježini Hedera helix “Pittsburgh Visilica” u svom domu ili vrtu, dok donosi dodir prirode i mira u vaš životni prostor.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.