Trgovina Olea europaea (Maslina) – Stara, Zrela Biljka

Olea europaea (Maslina) – Stara, Zrela Biljka

VELIČINA BILJKE: cca 200cm visina, 120cm širina krošnje, tegla fi 60cm

Paletna BESPLATNA Dostava

 

600,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Olea europaea (Maslina)

Oplemenite svoj vrt ili terasu s prekrasnom i zrelom stablom masline (Olea europaea), koje donosi dodir mediteranske elegancije i šarma u vaš prostor. Ova prekrasna biljka, sa svojim gracioznim granama i karakterističnim srebrno-zelenim lišćem, ističe se svojom impresivnom pojavom i izvrsnom prilagodljivošću različitim uvjetima uzgoja.

Ključne Značajke:

  • Zrela i Impresivna Veličina: Ova maslina dosežu visinu od približno 200 cm i širinu od oko 120 cm, stvarajući impresivnu pojavu u vašem vrtu ili na terasi. Njezina zrela forma dodaje sofisticiranu notu svakom vanjskom prostoru.
  • Gusto Zeleno Lišće: Lišće masline ima prepoznatljivu srebrno-zelenu boju i gusto se raspoređuje duž grana, stvarajući bujni i živopisan izgled. Ovo lišće je otporno na sušu i idealno je za uzgoj u sušnim klimama.
  • Prilagodljivost: Stabla masline mogu se uzgajati kako na otvorenom, tako i u posudama na terasi ili balkonu. Ona preferiraju sunčana mjesta i dobro drenirano tlo, ali su otporna na različite uvjete uzgoja.

🌱 Kako Se Brinuti:

Stablo masline zahtijeva minimalno održavanje. Sadite ga na sunčanom mjestu u dobro dreniranom tlu i redovito zalijevajte tijekom sušnih razdoblja. Obrezujte stablo po potrebi kako biste održavali željeni oblik i veličinu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.