COLEUS CANIN. “Verpiss Dich”

SKU: 3174

VELIČINA BILJKE: cca 15cm / FI 10

7,00 

7 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Coleus Caninus ‘Verpiss Dich’

Tražite prirodno rješenje za odbijanje mačaka i pasa iz vašeg vrta ili doma? Upoznajte Coleus Caninus ‘Verpiss Dich’, biljku koja se tradicionalno koristi kao prirodni repelent za ove kućne ljubimce. Ova izvanredna biljka donosi ne samo estetsku ljepotu već i funkcionalnost u vaš životni prostor.

Ključne Značajke:

  • Prirodni Repelent: Coleus Caninus ‘Verpiss Dich’, poznat i kao “Repenica” ili “Repelentni Coleus”, emitira miris koji je neugodan za mačke i pse, tjerajući ih dalje od područja gdje je biljka posađena. Ovaj prirodni repelent je alternativa kemijskim proizvodima koji mogu biti štetni za kućne ljubimce.
  • Estetska Ljepota: Ova biljka ima privlačno lišće s izraženim nervaturama i kontrastnim bojama, čineći je ukrasnim dodatkom za vaš vrt ili dom. Njezino šareno lišće može dodati vizualni interes bilo gdje da je posadite.
  • Jednostavna Za Uzgoj: Coleus Caninus ‘Verpiss Dich’ je jednostavna za uzgoj i održavanje. Preferira sunčana ili blago zasjenjena mjesta s dobro dreniranim tlima. Redovito zalijevajte tijekom sušnih razdoblja kako biste održali vlagu u tlu.
  • Prijateljska Prema Okolišu: Ova biljka je prirodna i ekološki prihvatljiva opcija za odbijanje mačaka i pasa, ne nanoseći štetu okolišu ili kućnim ljubimcima.

🌱 Kako Koristiti:

Posadite Coleus Caninus ‘Verpiss Dich’ u vrt ili u posude na terasi kako biste odbili mačke i pse iz tih područja. Biljka može biti posebno korisna oko cvjetnih gredica, povrtnjaka ili mjesta gdje želite spriječiti pristup kućnim ljubimcima.

Uživajte u funkcionalnosti i ljepoti Coleus Caninus ‘Verpiss Dich’ u vašem vrtu ili domu, dok osiguravate udobnost i sigurnost vaših biljaka ili prostora od kućnih ljubimaca.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.