NEPHROLEPIS CORD. “Duffii”

SKU: 2440

VELIČINA BILJKE: cca 5cm / FI 6

3,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Nephrolepis Cordifolia ‘Duffii’

Unesite dah svježine i prirodne elegancije u vaš dom ili vrt s Nephrolepis Cordifolia ‘Duffii’, poznatim i kao Pahuljasti Paprat. Ova atraktivna biljka osvaja svojim kompaktnim i pahuljastim izgledom, čineći je savršenim izborom za ljubitelje biljaka koji traže jednostavan, ali efektan dodatak svom zelenom kutku. Evo više o njoj:

 

Kompaktan Rast: Nephrolepis Cordifolia ‘Duffii’ poznat je po svojoj kompaktnoj formi i gustim, pahuljastim listovima. Ova biljka raste u niskim, bujnim grmovima, idealnim za unutarnje uređenje ili male vanjske prostore.

Atraktivno Lišće: Njegovo sitno, svijetlo zeleno lišće ima nježnu teksturu i jedinstven izgled, dodajući vizualnu privlačnost svakom prostoru. Listovi su raspoređeni u uredne rozete, stvarajući gust i dekorativan izgled.

Jednostavna Za Održavanje: Ova vrsta paprati je vrlo jednostavna za uzgoj i održavanje, čineći je odličnim izborom za početnike. Preferira vlažno tlo i indirektno svjetlo, ali može tolerirati različite uvjete osvjetljenja.

Zračni Pročišćivač: Nephrolepis Cordifolia ‘Duffii’ je poznata po svojim sposobnostima pročišćavanja zraka, pomažući uklanjanju toksina iz zraka i poboljšavajući kvalitetu zraka u unutarnjim prostorima.

🌱 Kako Se Brinuti:

  • Svjetlost: Postavite paprat na svijetlo mjesto s indirektnim sunčevim svjetlom. Također može tolerirati djelomičnu sjenu, ali izbjegavajte direktno sunce koje može opeći lišće.
  • Zalijevanje: Održavajte tlo ravnomjerno vlažnim, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Redovito zalijevajte, posebno tijekom sušnih razdoblja.
  • Vlažnost: Ova biljka voli visoku vlažnost, stoga je dobro povremeno prskati lišće vodom ili koristiti ovlaživač zraka kako bi se održala optimalna razina vlage.
  • Gnojidba: Tijekom vegetacijske sezone, jednom mjesečno primijenite tekuće gnojivo za sobne biljke kako biste potaknuli bujan rast.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.