PHILADELPHUS “Snowbelle”-pajasmin

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

 

7,00 30,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILADELPHUS “Snowbelle”

🌿 Philadelphus Snowbelle – Bijela Čarolija u Vašem Vrtu

Philadelphus Snowbelle je očaravajući grm koji će unijeti čaroliju bijelih cvjetova i divan miris u vaš vrt. Ova biljka donosi eleganciju i svježinu svojim cvjetovima, stvarajući ugodan ambijent i očaravajući pejzaž.

Ključne Značajke:

  • Bijeli Cvjetovi: Ističe se svojim prekrasnim bijelim cvjetovima koji prekrivaju grm. Cvjetovi dolaze u obliku nježnih čašica i stvaraju spektakularan prikaz boja u vrtu.
  • Očaravajući Miris: Ova biljka ima izuzetno ugodan miris koji će očarati vaš osjet mirisa. Cvjetovi šire divan miris koji privlači leptire i pčele u vaš vrt.
  • Graciozna Pojava: Ovaj grm raste graciozno i bujno, stvarajući gusti grm s izbojcima koji se savijaju pod težinom cvjetova. Njegova pojava dodaje eleganciju i šarm vašem vrtu.
  • Lako Održavanje: Philadelphus Snowbelle je jednostavan za održavanje i dobro se snalazi na većini vrsta tla i u većini vremenskih uvjeta. Redovito zalijevanje tijekom suhih razdoblja potiče bujno cvjetanje.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite biljku na sunčanom ili blago sjenovitom mjestu u vašem vrtu. Osigurajte mu dovoljno prostora za rast i razvoj.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i gnojite je organskim gnojivom tijekom proljeća kako biste potaknuli bujno cvjetanje.
  • Obrezujte biljku nakon cvatnje kako biste potaknuli novi rast i održali željeni oblik.

🌿 Uživanje u Bijeloj Čaroliji: Philadelphus Snowbelle unosi čaroliju bijelih cvjetova i divan miris u vaš vrt. Uživajte u njegovom prisustvu dok cvjeta i stvara očaravajući pejzaž.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s prekrasnim bijelim cvjetovima i ugodnim mirisom za svoj vrt.
  • Stvaranje romantičnih kutaka u vrtu i privlačenje leptira i pčela.

🌟 Naručite Vaš Philadelphus Snowbelle danas: Unesite bijelu čaroliju u svoj vrt s Philadelphusom Snowbelle i uživajte u eleganciji i svježini koju donosi!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI11cm/50cm, FI 18,5cm/50cm, FI27cm/100cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.