Trgovina Mangave Mission to Mars

Mangave Mission to Mars

SKU: 1038

SADNJA: svako doba godine

ZALIJEVANJE: Sunčano do djelomično zasjenjeno mjesto idealno je za ovu biljku. Voda rijetko.

RAST:  do 50  cm

VELIČINA SADNICE: FI 19/30 cm

19,91 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Mangave Mission to Mars

Mangave je hibridna biljka koja nastaje križanjem Agave i Manfreda, stvarajući zanimljivu kombinaciju karakteristika i izgleda. Ova biljka kombinira ljepotu i čvrstoću agave s teksturama i uzorcima lišća manfrede, rezultirajući u jedinstvenoj biljci koja će sigurno privući pažnju.

Mangave preferira sunčano mjesto na otvorenom prostoru, gdje će dobiti obilje svjetlosti za svoj zdrav rast. Također dobro podnosi suhoću zraka i vruće temperature, što je čini izvrsnim izborom za sušnija područja i vrtove s ograničenim vodom.

Održavanje je prilično jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, jer ova biljka preferira sušnije uvjete. Dopustite da se tlo lagano osuši prije zalijevanja. Prekomjerno zalijevanje može dovesti do truljenja korijena, pa je važno izbjegavati stajaću vodu u posudi.

Veličina biljke može biti različita ovisno o sorti, ali obično doseže visinu i širinu između 30-60 cm. Njeni listovi dolaze u raznim bojama i uzorcima, uključujući zelenu, srebrnu, ljubičastu i smeđu, stvarajući šarenu paletu boja u vrtu.

Mangave je obično otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, povremeno provjeravajte biljku kako biste uočili eventualne znakove problema i poduzmite potrebne mjere kako bi očuvali njezinu vitalnost.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

1, 2, 3, 4, 5

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.