ACER CON.” Red Flamingo”

SKU: N/A

Red Flamingo je zadivljujuća raznolikost zmijolikog javora, koji omogućuje prekrasan prikaz gdje god ga stavite. Najatraktivnija karakteristika su njegove boje. Srednjozeleni listovi su mramorno bijeli kao da ste stablo posipali kantom bijele boje, a zatim bacili ružičastu sjenu po cijeloj biljci.

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito

 

25,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Acer conspicuum Red Flamingo

Čak ćete i među stotinu stabala primijetiti ovo prvo. Takvo šareno malo stablo moralo je biti dovedeno izravno s Marsa! Štoviše, toliko je jedinstven i poseban da botaničari ne mogu odlučiti hoće li ga nabrojati kao acer conspicuum ili acer rubescens.

 

Red Flamingo je zadivljujuća raznolikost zmijolikog javora, koji omogućuje prekrasan prikaz gdje god ga stavite. Najatraktivnija karakteristika su njegove boje. Srednjozeleni listovi su mramorno bijeli kao da ste stablo posipali kantom bijele boje, a zatim bacili ružičastu sjenu po cijeloj biljci. Mladilistovi imaju bogate ružičaste nijanse. Već dobro zvuči? Nismo još gotovi: mislim da je najbolji dio boja grana i kora. Grančice su živo ružičasto-crvene, sjaje poput neonske svjetlosti, a kora je svijetlo crvene s bijelim prugama.

 

Ovu sorta   je pronađena u W.J.Hoofman Nurseries u Nizozemskoj kao vrsta drugog zmijskog javora zvanog Silver Cardinal. Raste srednje brzo, čineći gotovo vodoravne ili čak blago povešene nove grane. Crveni Flamingo je malo stablo ili grm srednje veličine, pogodan čak i za male vrtove.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi 19 / 50-60 cm, fi 19 / 80-90 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.