DRACAENA MARGINATA

SKU: N/A

Ovo je savršena biljka za nekoga tko je često izvan kuće i želi malo zelenila. Ovo je također jedna od biljaka koja može pročistiti zrak u kući.

ZALIJEVANJE: umjereno

36,00 

NC u 30 dana: 45,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

DRACAENA “Marginata”

DRACAENA “Marginata” je egzotična sobna biljka koja će unijeti dašak tropske elegancije u vaš dom. Ova biljka je poznata po svojim dugim, šarenim listovima i uspravnom stablu. Njezini listovi su tamnozelene boje s rubovima koji se postupno prelaze u svijetlo crvenu ili crveno-žutu boju. Ova kombinacija boja čini ju vizualno privlačnom i upečatljivom biljkom.

Da biste održali Dracaenu “Marginata” zdravom, preporučuje se umjereno zalijevanje. Zalijevajte biljku samo kada je gornji sloj supstrata suh na dodir. Izbjegavajte prekomjerno zalijevanje, jer prekomjerna vlaga može dovesti do truljenja korijena. Također je važno osigurati dobru drenažu kako bi se spriječilo zadržavanje viška vode u posudi.

Ova biljka preferira svijetlo mjesto s indirektnim sunčevim svjetlom. Idealan položaj za Dracaenu “Marginata” je blizu prozora koji je okrenut prema istoku ili zapadu, gdje biljka može dobiti dovoljno svjetlosti bez izlaganja izravnom suncu. Izlaganje izravnom suncu može uzrokovati opekline na listovima. Dracaena također dobro uspijeva u prostorijama s umjetnom rasvjetom.

Što se tiče veličine, Dracaena “Marginata” može narasti do visine od otprilike 1,5 do 2 metra. Njena širina varira ovisno o uvjetima rasta i održavanju. Redovito obrezivanje može pomoći u održavanju željene veličine i oblika biljke.

Ukratko, Dracaena “Marginata” je egzotična biljka koja će unijeti tropski šarm u vaš prostor. Uz pravilno zalijevanje, svjetlost i povremeno obrezivanje, možete uživati u njenom šarenom lišću i elegantnom izgledu. Ova biljka će biti prekrasan dodatak vašem domu ili uredu, stvarajući atmosferu mira i prirode.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

75cm / FI 17, Bicolor 100cm / FI 19, MAGENTA 160 cm / fi 27, Bicolor 120cm / FI 21

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.