MAGNOLIA”Grandiflora”zimzelena

SKU: N/A

ZALIJEVNJE: po potrebi

RAST: 10-15 m

20,00 115,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MAGNOLIA GRANDIFLORA

Jedno od naših najelegantnijih i najočitijih ukrasnih stabala je magnolija . Magnolije mogu biti listopadne ili zimzelene. Zimzelene magnolije pružaju veselo zelenilo u mračnom zimi i zato su cijenjene zbog svog kožnog lišća. Postoji nekoliko zimzelenih sorti magnolije među kojima možete odabrati.

Postoji oko 125 vrsta magnolije koje mogu biti zimzelene, listopadne ili čak poluzimzelene. Sjajni zeleni listovi istaknuta su značajka sa svijetlozelenim, srebrnim ili crvenkastim nejasnim donjim stranama. Zimzelene magnolije pružaju užitak uživanja u lisnatom drveću tijekom cijele godine. Nisu sve vrste prikladne za sve zone , ali većina magnolija prilično je prilagodljiva i uspijevat će u toplim do umjerenim regijama.

Malo je stvari tužnije od gledanja kako lišće pada s drveća. Iako je zaslon možda živopisan, signalizira kraj tople sezone i porast hladne olujne zime. Zbog toga su drveća koja drže lišće toliko važna da nas podsjećaju na vrijeme koje će ponovno doći, sezonu hrabrih obećanja i obilja. Stabla zimzelene magnolije ispunjavaju ovo obećanje i dodaju dimenziju i život krajoliku.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA:

LITTLE GEM, GRANDIFLORA 120-140cm, GRANDIFLORA 170-190cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.