SANSEVIERIA TRIF. GOLDEN HAHNII

SKU: 613

ZALIJEVANJE: vrlo malo treba joj dobra drenaža

VELIČINA BILJKE: cca fi 9  cm / 20 cm

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SANSEVIERIA TRIF. GOLDEN HAHNII

Sansevieria Golden Hahnii je varijacija popularne unutarnje biljke poznate kao “Sansevieria” ili “Zmijina biljka”. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj varijaciji:

 • Opis:
  • Sansevieria Golden Hahnii je kompaktna sorta s niskim rastom koja oblikuje guste rozete lišća. Listovi su mesnati, sabijeni i imaju zlatnožutu boju na rubovima, što daje biljci atraktivan izgled.
 • Otpornost:
  • Sansevieria spada među vrlo otporne biljke, pogodne za uzgoj u različitim uvjetima. Otporna je na suhoću zraka i može podnijeti različite razine svjetla.
 • Svjetlo:
  • Preferira svijetlo do polusjenovito mjesto, ali može podnijeti i niže razine svjetla. Ova vrsta je prilično prilagodljiva što se tiče uvjeta svjetlosti.
 • Zalijevanje:
  • Sansevieria je mesnata biljka koja podnosi suše. Zalijevajte umjereno i dopustite da se gornji sloj tla osuši prije sljedećeg zalijevanja.
 • Temperatura:
  • Preferira toplije uvjete, ali može podnijeti šire temperaturne rasponove. Najbolje uspijeva na temperaturama između 15-27°C.
 • Estetski Aspekt:
  • Golden Hahnii ima upečatljiv izgled zahvaljujući kontrastu zlatnožutih rubova na tamnijoj pozadini lišća. Ova sorta često se uzgaja kao ukrasna biljka u unutarnjim prostorima.
 • Održavanje:
  • Sansevieria je poznata po svojoj lakoći održavanja. Otporna je na štetočine i bolesti te je pogodna za početnike u svijetu uzgoja biljaka.

Ova biljka osim što je estetski privlačna donosi i prednosti zračenja zraka, čineći je popularnim izborom za unutarnje prostore.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.