CEANOTHUS IMP. “Victoria blue”

SKU: 1177

CEANOTHUS IMP. “Victoria” je jednostavno najbolji od dostupnih kalifornijskih jorgovana i najpouzdaniji za naše podneblje.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi podnosi sušu

RAST: do 180 cm

VELIČINA: cca 35 cm / FI 17 cm

12,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CEANOTHUS IMP. “Victoria blue”

CEANOTHUS IMP. “Victoria” je jednostavno najbolji od dostupnih kalifornijskih jorgovana i najpouzdaniji za naše podneblje. Sjajni svijetli indigo plavi cvjetovi apsolutni su vrh u proljeće i sjajno izgledaju na sjajnom i tamnom zimzelenom lišću. Ovaj čvrsti grm jednom je uspostavljen i izuzetno je tolerantan na sušu, brzo se uzgaja i brzo će ispuniti prazan prostor.

Ceanothus imp. ‘Victoria’ zahtijeva puno sunca i dobro drenirano tlo. Ne smeta morski zrak zasut solima, pa se često sadi u primorskim vrtovima. Jednom je otporan na sušu, ali ga treba saditi na mjestima s zaštitom od vjetra u hladnijim vrtovima. Lagana rezidba početkom ljeta stvorit će gustu biljku.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.