Trgovina LEUCOTHOE KEISKEI “Burning Love”

LEUCOTHOE KEISKEI “Burning Love”

SKU: 1227

‘Burning Love’ kompaktan je zimzeleni grm, koji stvara humke, ima dugačke, usko oblikovane koplje, lukaste, tamnozelene listove, kestenjaste do tamnocrvene kad je mlad, a u jesen postaje grimizan. Racemi malih, bijelih cvjetova u obliku zvona cvjetaju u proljeće.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 80cm

11,00 25,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

LEUCOTHOE KEISKEI “Burning Love”

Uzgajan zbog svog divnog lišća, Leucothoe keiskei Burning Love mali je zimzeleni grm niskog rasta, idealan za kontejnere ili kao pokrivač tla ispod ostalih grmova. Dugi, uski, šiljasti, sjajni listovi izranjaju bogato bordo-crveno, ljeti postaju zeleni, a kasnije u jesen i zimu ljubičasti ili grimizni. Ljeti se pojavljuju beznačajni bijeli cvjetovi. Laki grm, Leucothoe Burning Love treba kiselo tlo i najbolje ga je ne rezati.

 

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 17 / 20cm, FI 23 / 45cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.