Trgovina JUNIPERUS SCOP. ‘Blue Ivory’ 

JUNIPERUS SCOP. ‘Blue Ivory’ 

SKU: 3094

VELIČINA BILJKE: cca 80cm

22,00 

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Juniperus Scopulorum ‘Blue Ivory’ 

Juniperus Scopulorum ‘Blue Ivory’ predstavlja prekrasan primjerak čempresa koji će obogatiti vaš vrt svojom elegantnom pojavom i izdržljivošću. Ova sorta ističe se svojim plavozelenim iglicama i kontrastnim kremastobijelim rubovima, pružajući estetsku vrijednost i strukturu svakom eksterijeru.

Ključne Značajke:

  • Plavozelene Iglice s Kremastobijelim Rubovima: Juniperus Scopulorum ‘Blue Ivory’ oduševljava svojim iglicama koje kombiniraju plavozelenu osnovnu boju s kremastobijelim rubovima. Ovaj kontrast boja dodaje vizualnu dubinu i interes biljci, ističući je u vrtu ili krajoliku.
  • Kompaktan Rast: Ova sorta čempresa raste u kompaktnom obliku, formirajući gusti grm koji se lako održava i oblikuje prema potrebama vrta. Njezina kompaktna veličina čini je savršenim izborom za male vrtove, kamenjare ili sadnju u kontejnere.
  • Izdržljivost: Juniperus Scopulorum ‘Blue Ivory’ je izuzetno izdržljiv čempres koji dobro podnosi različite uvjete uzgoja. Otporan je na sušu i prilagođava se različitim tipovima tla, što ga čini pouzdanim dodatkom u različitim klimatskim uvjetima.
  • Dekorativna Struktura: Ova biljka ima izraženu strukturu koja pruža interes i teksturu u vrtu. Njezina prisutnost dodaje dimenziju i dubinu okolišu, stvarajući atraktivan pejzaž i osiguravajući vizualni interes tijekom cijele godine.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Juniperus Scopulorum ‘Blue Ivory’ na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Održavajte umjereno vlažno tlo i izbjegavajte prekomjerno zalijevanje, osobito nakon prvih nekoliko mjeseci nakon sadnje.
  • Redovito provjeravajte biljku radi sušenja ili oštećenja, posebno tijekom vrućih ljetnih mjeseci, i poduzmite potrebne mjere za njihovo rješavanje.

🌿 Uživanje u Eleganciji: Juniperus Scopulorum ‘Blue Ivory’ donosi eleganciju i strukturu u vaš vrt svojim prekrasnim iglicama i kompaktnim rastom. Njena prisutnost stvara privlačan pejzaž i pruža estetsku vrijednost cijele godine.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s atraktivnim izgledom i izdržljivošću za male vrtove ili kamenjare.
  • Osobe koje vole biljke koje se lako održavaju i prilagođavaju različitim uvjetima uzgoja.
  • Dekoriranje vrta s biljkama koje pružaju strukturu i vizualni interes te stvaraju ugodan i privlačan okoliš.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.