EDGEWORTHIA CHRY. “Red Dragon”

SKU: 3088

VELIČINA BILJKE: cca 50cm

55,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Edgeworthia chrysantha ‘Red Dragon’

Edgeworthia chrysantha ‘Red Dragon’ je izvanredna biljka koja donosi elegantnu pojavu i očaravajući crvenkasto-ljubičasti ton u vaš vrt svojim prekrasnim cvjetovima i atraktivnim listovima.

Ključne Značajke:

  • Crvenkasto-Ljubičasti Tonovi: ‘Red Dragon’ se ističe svojim prepoznatljivim crvenkasto-ljubičastim tonovima koji donose dubinu i toplinu u vrt. Ovi tonovi čine biljku nevjerojatno privlačnom i elegantnom.
  • Prekrasni Cvjetovi: Edgeworthia chrysantha proizvodi prekrasne cvjetove koji su obično svijetložuti i iznimno mirisni. Njihova ljepota i miris dodaju romantičnu notu u vrt i privlače leptire i pčele.
  • Listovi s Karakterom: Listovi ove biljke imaju jedinstvenu teksturu i oblik, što doprinosi njezinoj dekorativnosti. Uz cvjetove, listovi čine biljku atraktivnom tijekom cijele vegetacijske sezone.
  • Prilagodljivost Uzgoja: Edgeworthia chrysantha ‘Red Dragon’ je prilagodljiva biljka koja dobro uspijeva u različitim uvjetima uzgoja, čineći je pogodnom za različite vrste vrtova i klimatske uvjete.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Edgeworthia chrysantha ‘Red Dragon’ na polusjenovito ili osunčano mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za zdrav rast i cvjetanje.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom prvih godina nakon sadnje, kako biste potaknuli razvoj korijenja.
  • Održavajte tlo vlažnim, ali dobro dreniranim, kako biste osigurali optimalne uvjete za rast i razvoj biljke.

🌸 Uživanje u Cvjetanju: Edgeworthia chrysantha ‘Red Dragon’ pruža vam priliku da uživate u prekrasnim cvjetovima i elegantnoj pojavni tijekom cijele vegetacijske sezone, unoseći osjećaj ljepote i harmonije u vaš vrt.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji cijene elegantne biljke s prepoznatljivim cvjetovima i listovima.
  • Osobe koje žele dodati toplinu i boju u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje privlače pažnju i unose osjećaj elegancije.

🌟 Naručite Vaš Edgeworthia chrysantha ‘Red Dragon’ danas: Oplemenite svoj vrt ili dvorište s elegancijom i ljepotom ‘Red Dragon’. Iskoristite priliku i uživajte u prekrasnim cvjetovima i crvenkasto-ljubičastim tonovima ove izvanredne biljke!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.