CHIMONANTHUS “Praecox”

SKU: 3095

VELIČINA BILJKE: cca 60cm

50,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Chimonanthus praecox

Chimonanthus praecox, poznat i kao zimski božur, predstavlja izvanrednu biljku koja oduševljava svojim prepoznatljivim cvjetovima i mirisom, unoseći živost i ljepotu u zimski vrt.

Ključne Značajke:

  • Mirisi Zime: Zimski božur je poznat po svojim nevjerojatno mirisnim cvjetovima koji proizvode intenzivan, slatki miris tijekom zimskih mjeseci, pružajući osjećaj topline i udobnosti u hladnim danima.
  • Delikatni Cvjetovi: Cvjetovi Chimonanthusa praecox su nježni i svijetli, obično u tonovima bijele, kremaste, žute i ružičaste boje, dodajući očaravajući pejzaž u vaš vrt tijekom zimskih mjeseci.
  • Rani Cvat: Ova biljka cvate rano u godini, često već u kasnu jesen ili rano proljeće, donoseći svježinu i radost u vrt u vrijeme kada mnoge druge biljke miruju.
  • Otpornost na Hladnoću: Chimonanthus praecox je izuzetno otporan na niske temperature i može podnijeti i najhladnije zimske uvjete, čineći ga idealnim izborom za vrtove u hladnijim klimatskim područjima.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Chimonanthus praecox na sunčano ili polusjenovito mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za bujni rast i razvoj cvjetova.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom suhih razdoblja, posebno tijekom prvih godina nakon sadnje, kako biste potaknuli korijenje i rast.
  • Povremeno podrezujte grane kako biste potaknuli zdrav rast i oblikovanje biljke prema željenom obliku.

🌸 Uživanje u Cvjetanju: Chimonanthus praecox pruža vam priliku da uživate u prekrasnim cvjetovima i mirisima tijekom hladnih zimskih mjeseci, donoseći osjećaj topline i radosti u vaš vrt.

🏡 Idealan za:

  • Vrtlare koji traže biljku s prepoznatljivim cvjetovima i mirisima za zimski vrt.
  • Osobe koje žele dodati živost i ljepotu u svoj vrt tijekom zimskih mjeseci.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje donose boju, miris i život čak i u hladnijim mjesecima.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.