Trgovina OSMANTHUS HETE. “Goshiki”

OSMANTHUS HETE. “Goshiki”

SKU: 1498

VELIČINA BILJKE: cca 30cm

10,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Osmanthus heterophyllus ‘Goshiki’

Osmanthus heterophyllus ‘Goshiki’ je elegantan grm koji će unijeti šarm i raznolikost u vaš vrt svojim šarenim lišćem i delikatnim cvjetovima.

Ključne Značajke:

  • Šareno Lišće: ‘Goshiki’ se ističe svojim šarenim lišćem koje kombinira nijanse zelene, krem, žute i ružičaste boje. Ova raznolikost boja čini ovu sortu Osmanthusa posebno atraktivnom tijekom cijele godine.
  • Delikatni Cvjetovi: Grm proizvodi sitne, delikatne cvjetove koji oslobađaju nježan miris u zraku, dodajući romantičnu notu vašem vrtu.
  • Zimzelena Priroda: Osmanthus heterophyllus ‘Goshiki’ je zimzeleni grm, što znači da zadržava svoje lišće tijekom cijele godine. To ga čini idealnim izborom za dodavanje boje i teksture u vaš vrt tijekom svih sezona.
  • Prilagodljivost Uzgoja: ‘Goshiki’ je otporan i prilagodljiv grm koji dobro uspijeva u različitim uvjetima uzgoja. Može se uzgajati u različitim tipovima tla i podnosi različite razine sunčeve svjetlosti.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Osmanthus heterophyllus ‘Goshiki’ na sunčano ili polusjenovito mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za zdrav rast i razvoj šarenog lišća.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom suhih razdoblja, posebno tijekom prvih godina nakon sadnje, kako biste potaknuli rast korijenja.
  • Održavajte tlo labavim i dobro dreniranim kako biste osigurali optimalne uvjete za rast Osmanthusa.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Osmanthus heterophyllus ‘Goshiki’ pruža vam priliku da uživate u raznolikosti boja i tekstura tijekom cijele godine, unoseći šarm i eleganciju u vaš vrt.

🏡 Idealan za:

  • Vrtlare koji traže biljku s šarenim lišćem i delikatnim cvjetovima za svoj vrt.
  • Osobe koje žele dodati raznolikost boja i tekstura u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje pružaju ljepotu tijekom cijele godine.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.